24-річний Коран і 61-річна Шеріл оголосили про заручини (ФОТО)

Вони не звертають уваги на негативні коментарі

24-річний Коран Маккейн і його 61-річна наречена Шеріл МакГрегор оголосили про заручини. Вони не зважають на негативну реакцію соцмереж і насолоджуються життям, пише The Sun.

Познайомилися вони, коли Корану було 15. Обидва працювали в ресторані швидкого харчування й Шеріл була менеджером хлопця. Згодом вони обидва звільнилися звідти й вдруге Коран побачив Шеріл касиркою в супермаркеті. 

Він вловив різницю: у ресторані Шеріл була досить веселою, а тут – сумною. Коли він запитав, що сталося, Шеріл розплакалася та розповіла Корану, що її зацькували у ТікТок за відео з танцями.

Коран підтримав її та записав зі своєю колишньою начальницею кілька танцювальних відео, які стали вірусними.

До минулого року вони були просто друзями, а потім між ними вибухнула романтика.

Він дуже співчутливий до мене. У мене такого не могло бути ні з ким іншим. Я гадаю, що це тому, що він молодший. Я ніколи в житті не зустрічала такого приємного хлопця, як він. Усі вони були дуже грубими зі мною, а він показує, що йому в емоційному плані не все одно, що зі мною - розповідає Шеріл.

 

 

Я не відчуваю великої різниці у віці між нами. Шеріл молода душею та серцем. У наш сильний емоційний зв’язок. Найбільшою помилкою є припущення хейтерів, що я використовую її або чекаю, коли з'явлюся в її в заповіті. Це не так, – розповідає Коран.

Сторінка хлопця у ТікТоці має понад 800 тисяч підписників, сторінка Шеріл – 500 тисяч. Крім того, пара завела акаунт на OnlyFans, де вони публікують еротичний контент.

Обидва описують своє сексуальне життя, як «неймовірне». Коран розповідає, що з кожним днем їхній інтим стає усе кращим:

Вона знає, що робить і це чудово!

Наймолодша донька Шеріл старша за свого «вітчима» на 5 років. Їй 29.  А саме Шеріл усього на кілька років молодша за бабцю та діда свого хлопця.

Сім’я жінки дуже критично віднеслася до їхніх стосунків. Родина Корана спочатку не вірила та думала, що це несерйозно. Утім хлопець переконує, що родичі його рішення сприйняли нормально.

Пара заручилася 31 липня й незабаром збирається одружитися. Коран і Шеріл закликають робити те, що робить вас щасливим і не шукати кохання, адже воно вас саме знайде.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень