210 тисяч українців мобілізували з початку АТО

На це знадобилося шість черг мобілізації

Президент України Петро Порошенко заявив, що 210 тисяч українців прийшли на військову службу за шість черг мобілізації. Про це він сказав сьогодні, 10 жовтня, на Всеукраїнському форумі учасників АТО, передає "5-канал".

"210 тисяч українців прийшли на військову службу за 6 черг мобілізації, 35 тис. - найбільший відсоток і чисельність з них - це кожен шостий - прийшов до лав Збройних сил волонтером. Майже 180 тисяч брали або беруть участь в Антитерористичній операції, більше 93 тисяч - це безпосередньо учасники бойових дій та мають права на отримання відповідного статусу ", - сказав глава держави.

Порошенко також уточнив, що 90% з них цим правом уже скористалися. 

"З них 90% - майже 83 тисячі - цим правом скористалися - отримали посвідчення учасників бойових дій", - наголосив Президент.

Нагадаємо, у Рівному демобілізованим допомагатиме спеціальна організація.

Читайте також: "На Донбасі загинуло 8 тисяч людей – ООН".

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень