«У другій половині 2017 року відчуємо позитивні зміни», - рівненський астролог

Професійна ворожка і астролог Ірина Кравець з райцентру Дубно на Рівненщині поділилася з Радіо Трек своїм прогнозом на наступний рік

2016 рік був настільки складним, що у всіх - не дуже гарний настрій і більшість налаштована, що нічого хорошого наступного року не буде. Але Ірина Кравець (на фото вгорі) каже, що у 2017 році є число 17, яке означає любов, натхнення, задоволення. І все-таки у другій половині року будуть відчутні якісь позитивні зміни.

Що стосується України, я б назвала для неї цей рік Роком не зовсім вдалих реформ. Чому? бо реформи в освіті, медицині будуть втілювати в цьому році. І так як у нашій країні велика проблема - це корупція, то ці реформи, хоча в них, може, і є дуже гарне зерно, будуть натикатися на якісь корупційні схеми. Тому це буде якимось таким методом проб, будуть помилки. І заручниками цієї ситуації будуть прості люди, які працюють у цих сферах. Але в Україні вже запущені такі процеси, які зупинити не можна. І помаленьку наша держава буде рухатися вперед  до кращого.

Щодо того, чого не чекаємо, але воно відбудеться, то Ірина Кравець каже, що, по-перше, цього року відбудуться позачергові вибори у Верховну Раду. У процентному відношенні дуже велика розстановка чи переміна в політичних силах навряд чи відбудеться. Але знову українцям роздадуть багато обіцянок. І в кінцевому результаті вони залишаться трішки розчарованими, з розбитими ілюзіями.

За словами астролога, Україна втратить одного зі своїх дуже великих стратегічних партнерів. Це буде Америка.

Не говорю, що стосунки будуть перервані чи станеться щось погане. Але такої великої підтримки, як досі, від США не буде. Незважаючи на те, що про Трампа кажуть, що буде подібний до Рейгана, він буде ні на кого не схожий. І відзначиться якимись непередбачуваними тактиками чи поведінкою. Це буде впливати взагалі на міжнародну політику. Я не кажу, що він все зробить погано. Буде щось таке, чим він засвітиться позитивно. Але до України у  нього дуже гарного ставлення не буде.

Тому, каже Ірина Кравець, Україна буде розраховувати на підтримку Європи. А ось сильного плеча Америки відчувати вже не буде.

У жовтні можливі зміни у владі

 

Цього року, поянює Ірина Кравець, Сатурн буде в сузір’ї Стрільця. А це приводить до кризи влади. Але криза буде не тільки в Україні, а і в багатьох країнах світу. Тільки в інших країнах про кризу ми будемо тільки чути, а у своїй - відчувати.

Юпітер, який відповідає за владу, добробут, соціальні стандарти, буде перебувати аж до квітня у поганому позиційному аспекті до Урану. І якраз до квітня в Україні будуть якісь соціальні протести, напруга, але це, обіцяє астролог, не переросте в революцію, у великий Майдан. А з квітня напруга буде ослаблюватися.

Юпітер у жовтні, пояснбює Ірина Кравець, перейде в сузір’я Скорпіона. І влада змушена буде прийняти якісь агресивні умови, які будуть їй продиктовані. Тому якась зміна у владі нас буде чекати.

Я не можу сказати, що буде зміна Президента. Хоча Президент робить багато чого не так, як потрібно, і викликає заслужену критику, але він зробив кроки , яким дасть позитивну оцінку історія у майбутньому. Ми позбулися комуністичних символів, компартії. Це мав зробити ще Ющенко. Але не зробив. Якби оці процеси були запущені більше десяти років тому в Україні, то ми б не були у такій ситуації, як зараз.  

З іншої сторони, популяризація всього українського на сході, на півдні відбувається, українцем зараз бути модно, гордо, і якщо ще вирішиться проблема з церквами, Порошенку історія, вважає Ірина Кравець, дасть позитивну оцінку в майбутньому. 

Найбільшими проблемами для України залишаться війна і Росія

 

Найбільшими проблемами для України наступного року, прогнозує Ірина Кравець,  залишаться війна і Росія. Але так, як у світі постійно точиться боротьба добра і зла, а Росія стоїть на стороні зла, то останні декілька років Україні, вважає астролог, все-таки щастить, бо вона має захист вищих сил. Тож від України відвертає біду ціною якихось людських жертв, збитих літаків. А Росії навпаки - постійно не щастить.Їй не буде щастити і цього року. Її будуть чекати якісь стресові ситуації. І Росія буде щодо України агресивно блефувати, але повномасштабною війною не повинна піти.  

В той же час, війна на Донбасі тією з стратегією тактикою, що нині, не може закінчитися. Вона закінчиться тільки тоді, коли будуть змінені стратегія і тактика.

Нині прогнозують, що у 2017 році розпочнеться третя світова війна. Але Ірина Кравець, що війна вже йде, але трохи в’яло. Бо конфлікт двох релігій - християнства і мусульманства - відбувається постійно. І воно так і буде. Але багато країн, як у другу світову, війна не займе.

Україна, обіцяє астролог, збереже цілісність, як країна. Але у ній назріває ще одна проблема. Крім корупції, це – проблема збереження довкілля. І дуже велика надія у 2017 році покладається на журналістів. Вони повинні активізуватися і підняти багато шуму навколо екологічних проблем.  Оскільки людство, технічний прогрес  активно лізуть у природу, то землетруси, повені великі – все це наслідки цього втручання. І потрібно навколо всього цього підняти багато шуму. Бо якщо все залишити так, як є ( на Рівненщині – нелегальний видобуток бурштину, в Карпатах – незаконна вирубка лісів), то пройде небагато часу - і в дефіциті будуть повітря, вода, хліб. Ще ми можемо це застати, а не тільки наші діти. І тоді всі ці цінності - дорогі машини, гроші - не матимуть значення, бо доведеться витрачати їх за те, щоб вижити. Тож у 2017 році має виникнути ажіотаж навколо екологічних проблем.  

Проекти будуть успішні тоді, коли будуть робитися з душею

 

За словами Іринип Кравець, зараз дуже всі стурбовані рівнем добробуту, бо люди поставлені в екстремальні умови і в ці слова, що «треба почекати, набратися терпіння», вже ніхто не вірить. Люди хочуть позитивних результатів, які б відчувалися вже зараз. Але скільки існував світ, завжди були багаті і бідні. Тому що різні потреби в людей, різний рівень розвитку, різні можливості. Але той, хто буде трудитися, а не чекати чарівної палички або того, що за нього все зробить влада, проггнозує астролог, буде досить непогано жити.

Звісно, не треба забувати, що найбільші цінності в житті – любов, повага, честь, добре ім’я, дружба - вони не купуються. І кожна людина може сама вирішити і зробити щось, щоб бути багатим. Наскільки вона потрудиться в цьому плані, настільки й буде відчувати себе багатою.

Водночас, нинішній перехід в еру Водолія, пояснює астролог, сприяє пануванню культу грошей, стиранню людських цінностей. І коли бачиш добру людину, гарний вчинок, який не розпіарюють, виникають сумніви, чи це насправді з добрих намірів зроблено.

Нептун весь наступний рік залишатиметься у сузір’ї Риб. А це говорить, пояснює Ірина Кравець, що різні проекти будуть успішні тільки тоді, коли будуть робитися з доброю душею і з натхненням .

Світ - це дзеркало. І хай люди дивляться на все з усмішкою, надією. І їм життя буде повертати  гарне зображення і давати гарну віддачу. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень