2000 порцій для військових щодня: гречку та інші крупи збирають на сублімовані супи для ЗСУ

Збір проводить благодійний фонд Ескулаб

Благодійний фонд Ескулаб проводить збір гречки та інших крупів на сублімовані супи для військових. Щоденна робота фонду - 2000 порцій для захисників. 

Гречка, рис, пшоно, ячмінка, горох в брикетах – це те, що зараз вкрай необхідно благодійному фонду Ескулаб для приготування сублімованих супів та каш для військових на передову.

З одного такого 700-грамового пакета за 30 хв можна приготувати 5 літрів готової страви.

Щотижня кількість запитів лише зростає, саме тому оголосили про збір назовні, щоб мати змогу й надалі забезпечувати українських захисників корисними супами та кашами швидкого приготування.

- До нас постійно звертаються військові з різних частин, волонтери, щоб відправити наші сублімовані «Файні борщі», «Файні супки» чи «Файні каші» на передову, - розповідає Сергій Дядюшко, один зі співзасновників фонду.

Виготовлення сублімованих страв дає можливість військовим отримувати. різноманітні поживні елементи та їсти якісну їжу. Від заснування фонду вже було передано понад 75 тонн благодійної допомоги. Овочі для сухпайків привозять фермери, приватні господарства і просто небайдужі українці.

- Крупи для нас зараз найбільш необхідні, - наголошує Сергій. 

Збірка триватиме з 10 до 31 січня. Крупи можна приносити в робочі години у будь-яке відділення медичної лабораторії Ескулаб. 

Львів’яни також можуть принести крупи безпосередньо у фонд, який знаходиться на вул. Шевченка, 315 (колись територія заводу Електрон).

Якщо можливості принести крупи особисто немає, роботу фонду можна підтримати донатом:

  • через сайт БФ Ескулаб: https://esculabfoundation.com.ua/
  • через рахунок ПриватБанк:

ЄДРПОУ 44814572

UA37 3052 9900 0002 6002 0110 2594 5

  • через LiqPay: https://www.liqpay.ua/ru/checkout/card/i37170619699

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень