20-річні молодики крали пісок на Рівненщині

Трактором

У селі Сопачів Вараської громади працівники СБУ викрили незаконне видобування піску.

У понеділок на території місцевого кар’єру було заблоковано вантажівку та трактор, у кабіні якого перебували двоє 20-річних жителів с.Сопачів.

Юнаки не мали дозвільних документів на видобування піску і лише пояснили співробітникам УСБУ у Рівненській області, що допомагають своєму знайомому перевозити пісок.

За результатами перевірки інформації, співробітниками УСБУ та Вараського ВП ГУНП у Рівненській області техніка була доправлена на штрафмайданчик відділу поліції.

Нині ухвалюється рішення щодо внесення вказаної події до Єдиного реєстру досудових розслідувань та надання правової кваліфікації діям зазначених осіб

Управління СБ України в Рівненській області інформує про настання кримінальної відповідальності за незаконний видобуток корисних копалин місцевого значення та порушення правил екологічної безпеки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень