20 чартерних рейсів з українськими олігархами та бізнесменами терміново вилетіли з країни (ВІДЕО)

Напередодні ввечері

Олігархи, бізнесмени і депутати-мільйонери покидають Україну на приватних літаках разом зі своїми сім’ями. 13 лютого з Києва вилетіли близько 20 чартерних літаків.

Зокрема, повідомляють про виліт борта олігарха Ріната Ахметова. Сам він, ймовірно, залишив країну ще два тижні тому. Приватний борт на 50 осіб замовив депутат ОПЗЖ, мільйонер Ігор Абрамович. Також напередодні відлетіли з України бізнесмени Вадим Столар, Віктор Пінчук, Андрій Ставніцер, Вадим Нестеренко, Василь Хмельницький, проросійський нардеп Вадим Новинський, президент харківського футбольного клубу «Металіст» Олександр Ярославський, кортеж якого на смерть збив людину, родина Дмитра Гордона та Борис Колесніков. Останній стверджує, що лишився в Києві, а літак відправив на технічне обслуговування. Мовляв, щонайменше до 1 березня не збирається кудись їхати. 

Зауважимо, такої активності чартерів в Україні не було понад 6 років.

Напередодні ввечері Кабмін виділив 17 мільярдів гривень на безпеку польотів для страхових компаній. Деякі міжнародні авіакомпанії призупиняють польоти над Україною через високі ризики бойових дій.

Україна рекомендує авіакомпаніям тимчасово не літати над Чорним морем через активацію потенційно небезпечної зони у повітряному просторі над морем.

Від автора: рекомендуємо читачам, якщо у вас немає коштів на подорож чартерним рейсом, зберігати спокій, не панікувати, перевіряти усі тривожні повідомлення з соцмереж. Не давайте жодної можливості ворогу побороти себе страхом!

Джерело: Українська правда, ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень