18 січня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

18 січня іменини відзначають Григорій, Роман, Йосип, Лук’ян, Матвій, Сергій.

День ангела 18 січня відзначають власниці імен Євгенія, Тетяна, Поліна.

Знак зодіаку народжених 18 січня – Козоріг. Ці люди скромні, дисципліновані та відповідальні. Свої почуття вони намагаються приховувати, через що здаються холодними. Але насправді це м’які, дбайливі та добродушні люди.

Вітання з Днем ангела

***

Від душі вітаю тебе з Днем ​​янгола і бажаю яскравих зірок на небі, які освітлюють твій шлях до мрій, доброї удачі і чудових ідей, щирої любові, яка зігріє твоє серце, великих надій та яскравих моментів щастя. 

***

Вітаємо тeбе з цим чудовим святом, бажаємо тобі вірити в диво, частіше посміхатися і пам’ятати прo тих, хтo дaв тобі ім’я та життя! Нехай гoлoс, що кличе тeбе пo імeні, завжди буде наповнений щирою любов’ю!

***

Вітаю з чудовим святом – Днем ангела! Бажаю світлої дороги до успіху і щастя, яскравих вражень і веселих емоцій, бажаю щирої радості і відмінного здоров’я, вірного кохання і незмінної удачі.

***

Не важливо яке сьогодні небо – блакитне або похмуре, дощове або сонячне, головне, що звідти тобі махає твій Ангел і вітає тебе з іменинами. Зі святом! Вір в нього, і він буде завжди з тобою!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень