10 січня: кого вітати з Днем ангела

Вітайте іменинників!

Іменини в цей день святкують Олександр, Петро, Аркадій, Юхим, Микола, Гнат, Симон.

День ангела 10 січня також відзначають дівчата та жінки із іменем Агата.

 

Десятого січня народжуються Козероги. Взагалі, в ідеалі, це люди гарні душею, естети, що люблять гармонію у всьому. 

Козероги, народжені десятого січня, не втомлюються самовдосконалюватися. Вони працюють над красою свого тіла і над розвитком своєї душі.

Козероги - взагалі люди здібні та талановиті. Вони пишуть вірші і прозу, малюють, ліплять і займаються іншими видами мистецтв. У більшості Козерогів дуже хороші «золоті» руки.

Привітання іменинникам

***

У цей день твій ангелик святкує свій День народження. Тому я бажаю, щоб він завжди був поруч з тобою і добре виконував свої обов’язки!

***

У День ангела хочу побажати, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі в усіх твоїх справах – домашніх і робочих, щоб всі твої починання були втілені в життя, щоб тебе завжди супроводжували удача, процвітання і успіх.

***

З Днем ангела! Твій небесний опікун подарував тобі безліч хороших якостей. Бажаю тобі не розгубити цей цінний набір ангельських подарунків і пишатися тим ім'ям, що подарували тобі твої батьки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень