17-річний хлопець-сирота замерз у полі: на Житомирщині знову трагічно загинула молода людина

Подібне сталося у 2019 році

На Житомирщині замерз 17-річний хлопець.

Це сталось під ранок 19 лютого у селі Видумка Пулинської громади. Уночі змерзлого і безпорадного юнака у полі знайшли його опікуни та привезли додому. Однак хлопець помер до приїзду лікарів «швидкої», повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Близько 5 ранку до Пулинського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про констатацію смерті 17-річного за місцем його проживання.

Поліцейські встановили, що померлий був сиротою, ним опікувалася тітка. Він навчався у випускному класі загальноосвітньої школи. За попередніми відомостями, близько 15 години 18 лютого юнак повідомив тітку про те, що йде у сусіднє село до друзів і до вечора обіцявся повернутися додому. Однак так і не з’явився. 

Натомість уночі його родичі дізнались, що хлопець удвох з 13-річним односельцем повертались до села через засніжене поле.

 

В якийсь момент старшому з хлопців стало зле і менший намагався допомогти йому. Однак, коли зрозумів, що сил на двох не вистачить, поспішив додому та сповістив своїх рідних про подію.

Рятувати юнака відразу кинулись його прийомні батьки.

Хлопця знайшли безпорадним, з сильними обмороженнями серед снігових заметів. Автомобілем його привезли додому і викликали «швидку», однак він помер до приїзду лікарів. 

Наразі причину смерті встановлюють судово-медичні експерти.

Поліцейські у рамках кримінального провадження з’ясовують обставини загибелі парубка.

До лікарні госпіталізували й 13-річного товариша померлого через значне переохолодження і можливе обмороження. Медики надають йому необхідну допомогу.

Нагадаємо, раніше на Житомирщині замерзла 21-річна дівчина, яку висадив вночі з маршрутки водій. У дівчини не вистачало грошей на проїзд, а на вулиці був сильний мороз. Вона заблукала.

Про це ми писали тут:

Дівчина замерзла на смерть, бо її висадили з маршрутки у ніч (ФОТО/ВІДЕО)
Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень