17 січня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

17 січня свої іменини святкують власники імен: Олександр, Артем, Денис, Юхим, Йосип, Микола, Остап, Павло, Родіон, Семен, Станіслав, Степан, Тимофій, Пилип, Яків.

Знак зодіаку народжених 17 січня – Козоріг. Це символ стихії Земля. Ці люди скромні, незалежні та дуже відповідальні. Їх не лякають труднощі та проблеми, тому вони легко приймають важливі рішення.

Вітання з Днем ангела

***

Вітаю тебе з Днем ангела і бажаю тобі завжди з посмішкою зустрічати новий день. Нехай всі бажання виконуються, а віра в краще супроводжує тебе по життю. Нехай твій ангел-охоронець завжди буде з тобою поруч і вберігає тебе від всього поганого.

***

З Днем ангела. Бажаю тобі завжди відчувати підтримку свого ангела-хранителя, а також друзів та близьких. Нехай кожен день посміхається доброю звісткою, а ніч знімає всю втому і прибирає неприємності.

***

Вітаю з Днем ангела. Нехай твій охоронець завжди тебе оберігає від бід у цьому житті і заздрісних очей, нехай буде твоя душа завжди сповнена любов’ю і щастя, нехай буде неймовірне диво в твоєму кожному дні, нехай веселим і легким завжди залишається твій характер.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень