15 протоколів на рибалок-порушників склали у рибоохоронному патрулі

За тиждень

Протягом тижня (з 11 по 17 липня) інспектори Рівненського рибоохоронного патруля зафіксували півтора десятка порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів за порушення правил рибальства.

Сума накладених штрафів склала 1 275 гривень. Усі справи передали до суду для притягнення порушників до відповідальності.

Зокрема, 9 липня під час проведення рибоохоронної роботи на березі р. Стир, що у Вараші, інспектори склали чотири протоколи за порушення правил рибальства.

А 12 липня поблизу с. Люхча Сарненського району рейдова група виявила на р. Случ двох громадян, які збиралися порибалити забороненими знаряддями лову – «климнями».

А вже 16 липня інспектори задокументували ще два порушення правил рибальства. Інцидент стався на березі Хрінницького водосховища - поблизу с. Товпижин Демидівського району. Чоловіки хотіли порибалити забороненим знаряддям лову – двома риболовецькими сітками. Лише завдяки оперативним діям рибоохоронного патруля громадяни не вистигли завдати шкоди рибному господарству. На осіб також оформили протоколи за порушення правил рибальства.

У рибоохоронному патрулі нагадують, що, попри завершення нерестової заборон на вилов, деякі обмеження на лов водних біоресурсів залишаються.

Зокрема, рибу дозволено ловити з берега або човна, вудками всіх видів із загальною кількістю гачків не більше п’яти на рибалку та спінінгом. Крім цього, добова норма вилову риби на одну людину не повинна перевищувати 3 кг, а раків – 30 шт.

Фахівці закликають громадян дотримуватись природоохоронного законодавства та в разі виявлення порушення, терміново повідомляти за номером (067) 540-53-90.

За інформацією Управління державного агентства рибного господарства у Рівненській області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень