15 км нової траси врятує асфальт у Рівному

«Омріяна» об’їзна окреслюється на папері

Будівництво Північної об’їзної Рівного розпочнеться навесні 2019 року, а поки триває підготовка проектної документації. Про це інформує прес-служба Укравтодору.

Нова магістраль забезпечить проїзд транзитного транспорту з ділянки дороги М-06 Київ – Рівне в напрямку траси Н-22 в об’їзд м. Рівне, а також з траси Н-25 в напрямку траси Н-22.

Протяжність Північної об’їзної дороги Рівного становитиме 14,2 км.

У межах реалізації проекту заплановано нове будівництво ділянки протяжністю 6 км, реконструкція – 4 км та поточний середній ремонт існуючої дороги – 4,2 км. 

Дорога матиме 2 технічну категорію із 2 смугами руху.

Виведення значного потоку транзитного транспорту за межі міста Рівного за рахунок будівництва Північної об’їзної дороги дозволить розвантажити міські вулиці від транзитного транспорту, зберегти від руйнувань покриття вулиць, а також сприятиме підвищенню безпеки руху, покращенню екологічної ситуації в місті та розвитку міста Рівного як важливого транспортного вузла.

Проект фінансуватиметься з державного бюджету України у межах Дорожнього фонду.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень