15 березня стане важким днем для українського суспільства, – Гордон (ВІДЕО)

Каже, що цей день увійде в історію

В Україні в понеділок, 15 березня, опублікують важливу інформацію, яка стане "історичною" і призведе до "нелегких випробувань".

Таку заяву зробив журналіст Дмитро Гордон в ефірі телеканалу "Україна 24". Водночас він не уточнив, про що саме йдеться.

Я думаю про те, що нас попереду чекають нелегкі випробування...

 

15 березня, понеділок, стане важким днем для українського суспільства, тому що, я думаю, що інформація, яка буде озвучена 15 березня, стане історичною для України. І у вівторок ми це будемо обговорювати, – сказав журналіст.

На уточнювальне запитання про те, хто саме поширить дані, Гордон відповів, що не може про це говорити, а "всі, кому треба знати, знають".

Журналіст стверджує, що 15 березня стане своєрідним "вододілом" для суспільства.

Він також сказав, що більше інформації надати не може, йому "не можна говорити". Проте прийдешню подію Гордон назвав "дуже серйозною".

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень