15 березня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

День ангела 15 березня відзначають чоловіки з іменами Арсен, Василь, Богдан, Йосип, Микола, Федот. 

Жінки сьогодні іменини не святкують.

 

Вітання з Днем ангела

***

З Днем ангела! Завжди пам’ятай: за плечима у тебе янгол-охоронець, рукою незримо направляє, і за тобою стежить завжди. Нехай день янгола нагадає про цей зв’язок. Нехай буде обережним та сильним твій янгол!

***

Вітаємо з іменинами! З цієї нагоди бажаємо тобі бути улюбленцем долі! Отримуй максимум від життя, підкорюй нові вершини, переживай приємне хвилювання та запаморочливі пригоди, а під крилом надійного Ангела Охоронця це буде ще легше здійснити.

***

Вітаю тебе з іменинами! Нехай всюди за тобою йдуть надія, радість і любов. Я бажаю тобі здоров’я, посмішок і світла, а також достатку, натхнення і міцних-міцних сил.

***

Прийми від нас побажання миру і добра, сонця, тепла і світла! Посмішок друзів та турботи рідних! Нехай міцне здоров’я стане супутником, нехай збуваються мрії, заповітні бажання! Нехай діти тільки радують своїми успіхами! Щастя тобі, сімейного затишку і душевного комфорту!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень