14 травня - День матері: вітання та листівки (ФОТО)

Вітаємо зі святом!

В Україні День матері не має сталої дати. Відповідно до указу президента України від 10 травня 1999 року святкується він у другу неділю травня.

Таким чином, цього року День матері припадає на 14 травня.

 

Вітання з Днем матері

***

Дорога матусю, я точно знаю, що в будь-який час можу прийти до тебе за порадою, ти вислухаєш – і відразу стане легше. Ти завжди мене розумієш, ти завжди мене підтримуєш, бо ти – моя найкраща подруга. Я бажаю тобі бути здоровою, не втрачати своє почуття гумору, життєву енергію і молодість душі. Зі святом тебе, моя рідна!

***

Низький уклін Тобі, Матусю,
Здоров’я міцного з роси і води,
Нехай Твої ніжні і лагідні руки,
Тепло і любов нам дарують завжди!

***

Ти – найсвятіше, що є в моєму житті. Твоя любов непідвладна часу та ситуації. Ти як ангел-охоронець завжди зі мною, бережеш мене і допомагаєш долати примхи долі. Твою любов я відчував ще задовго до народження, вона безкорислива, сильна і трепетна. Куди б я не поїхав, як би важко не було, твоя турбота та любов зі мною назавжди.

 

 ***

Живіть нам рідненька, живіть нам на світі,
І будемо всі ми любов’ю зігріті,
Бо поки є мама, доти є сонце,
Доти пташині і цвіт під віконцем. 

***

Немає на світі серця ближче, дорожче та рідніше, ніж у мами. Зі святом, рідна! Нехай Господь тебе береже від порожніх переживань, сварок та дріб'язкових образ. Нехай завжди добро і радість будуть там, де будеш ти. Будь сповнена тепла, світла й душевної чистоти. Для мене ти найближча та найкоханіша людина. Ми з тобою нерозлучні, наче ниткою пов'язані навік. Нехай так буде завжди!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень