«Вшануй маму захисника»: свято для тих, хто віддав найдорожче за Україну (ФОТО)

На Рівненщині започаткували проєкт до Дня матері

До свята Дня Матері, яке щорічно відзначається у другу неділю травня, на Рівненщині триває проєкт «Вшануй маму захисника». Про це інформує сайт Рівненської ОДА. 

В рамках заходу матері воїнів, які віддали за Україну своє життя, у цей день не лише отримали квіти, але й найголовніше – увагу.

Долучився до проєкту голова ОДА Віталій Коваль, який у Млинові зустрівся з матір‘ю та братом полеглого в АТО Героя Олексія Кірися.

[media=180814]

Командувач військ ОК «Захід» генерал-майор Сергій Шаптали, міський голова Рівного Володимир Хомко, заступник голови правління ГО «побратими» Ігор Колб та директор ТОВ «Захід-Трансбуд» Шакирзян Віктор відвідали та привітали матерів воїнів, що відділи своє життя за Україну.

За словами Наталії Волошиної — мами військовослужбовця Збройних Сил України Ігоря Волошина, який загинув в АТО у 2014 році, до Дня Матері її син завжди дарував мамі квіти.

- Його нема, а улюблені рози є...

 

Кожен чоловік у військовому однострої для мене Герой сьогодення, який продовжує захищати Україну, її незалежність та автентичність.

 

Дякуємо, нам дуже приємно, що військові, органи державної влади, місцевого самоврядування та волонтери приділяють увагу родинам загиблих та діють спільно, працюючи на єдиний результат, - розповідає Наталя Волошина.

Зокрема, в рамках проєкту, т. в.о. начальника відділу цивільно-війського співробітництва ОК «Захід» Андрій Рисюк та директор компанії ТОВ «Захід-Трансбук» Віктор Шакирзян відвідали матерів загиблих воїнів у Рівному. Вони завітали до Надії Полюхович, Ніни Прончук, Оксани Свіржевської та Галини Белоцької.

[media=180813]

У такий спосіб, завдяки проєкту, Рівненщина власним прикладом закликає вшанувати матерів Героїв, що загинули на сході по всій Україні.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень