14 крадіжок за 6 місяців: На Рівненщині викрили досвідченого злочинця

Йому повідомили про підозру

Крадієм зі «стажем» виявився 43-річний житель Вараша, який вже 8 разів був судимий за майнові злочини та понад 7 років перебував за ґратами.

Тепер, за 14 крадіжок, що скоїв за пів року, йому загрожує черговий строк — до восьми років за ґратами, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.

Зловмисник 12 разів обкрадав магазин у Вараші, з яких у 10 випадках цупив із полиць каву в пачках. Користуючись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, в аналогічний спосіб «брав» посуд, бездротові навушники, а в іншому магазині — засоби гігієни.

 

Крім того, з підвального приміщення однієї із багатоповерхівок викрав електроінструменти. Усе викрадене — продавав, – кажуть у поліції.

Загальна сума завданого збитку становить майже 10 000 гривень. Чоловікові повідомили про підозру у злочинах. Суд на 60 діб відправив його під варту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень