«У кожного в душі лють»: На Рівненщині формують штурмові бригади «Гвардія наступу»

Долучитися можуть навіть громадяни без бойового досвіду

На Рівненщині триває набір до штурмових бригад «Гвардія наступу». Основу цих загонів складають чинні поліцейські, прикордонники та бійці Нацгвардії, які вже мають бойовий досвід.

Однак долучитися до підрозділу можна й без воєнного досвіду, повідомив начальник служби кадрової роботи підрозділу Нацгвардії у Рівному Олександр Гришковець. За його словами, є добровольці, які не проходили строкову службу, але прагнуть захищати Батьківщину.

Дуже багато звертається громадян, які взагалі не мають військового досвіду – від 18 до 27 років. Нині в Україні не призивають на строкову службу, а хлопці хочуть все зробити, аби пришвидшити перемогу.

 

У кожного з них в душі лють, яку вони хочуть направити на противника. Щоб вигнати його з нашої рідної землі, жити в мирі і спокої, – розповів Олександр Гришковець  і додав, що середній віковий поріг добровольців на Рівненщині становить 35 років.

Усі добровольці проходитимуть спеціальні навчання, їх навчатимуть висококваліфіковані інструктори.

Подати заявку на вступ до «Гвардії наступу» можна онлайн, або у ЦНАПах Рівного, Вараша, Дубна та у Сарнах. 

Джерело: Рівненська ОДА (ОВА)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень