12 порад на рік Зеленого дракона: Зеленському від оракула Сходу

Аби приб*р**ти Путіна

12 пентаграм:

Не бійся, що Захід не даватиме грошей. Придивись до того, що вже має Україна. Золото-валютні резерви НБУ сягнули 45 мільярдів доларів. Не журись, запускай їх в роботу – на оборону України. Навіть на 5-10-15 мільярдів доларів можна купити для війська дуже багато. Робіть. Купуйте технології і робіть все, що можете – самі.  

Поки немає снарядів, орієнтуйся на дрони FPV. Якщо ЗСУ їх матимуть по 10 000 на день, це дуже допоможе стримувати ворога.

Поділися владою і залучи – всіх. Уряд національної згоди – як в Ізраїлі – от що потрібне Україні. Хай увійдуть до нього – всі партії, представлені в парламенті, хай подадуть своїх найкращих людей, хай увесь світ переконається і бачить, що Україна – єдина.

Піди далі й зроби Порошенка – головою ВРУ: це виб’є всі козирі у ворогів України за кордоном, які говорять, що тут Диктатура. Піди ще далі, і нехай 50% посад керівників парламентських комітетів ВРУ обіймуть представники «опозиційних» партій.

Не бійся, це – вирішальний бій: в ньому ви маєте бути всі разом – без ніяких позицій та опозицій.

Пам’ятай, що ворог твій теж – Дракон. Для нього це хороший рік, але ним керує – Гординя. Ти маєш перемогти його як Герой. Справжнього Героя вирізняє – Смирення.

Тож маєш перемогти Гординю твого ворога – тільки подвигом свого Смирення.

Примирись із Залужним. Але введи у Генштаб – молодих. Сядьте, розберіться, поговоріть – випийте вогняної води і вийдіть до людей – разом. Це всіх надихне, це допоможе вам отримати і гроші, і зброю від Заходу.

Це допоможе вашим воїнам – вистояти.

Праворуч -- Денис Прокопенко. Багато хто бачить єдиний шанс ЗСУ в переході на стандарти полку "АЗОВ" у плані підготовки, дисципліни та взаємостосунків між командирами і підлеглими, які нагадують "бойове братерство"

Припини – розбрат: мовний, церковний – будь-який. Іде вирішальний бій. Україні потрібні всі. Всі молитви, всі серця, всі світлі голови, всі руки і люди. Нехай ніхто не боїться бути собою і не ображає іншого.

Любіть одне одного і Любов – покаже вам шлях.

Відпусти те, що не дає людям – діяти. Дерегулюй. Згадай березень 2022-го: ви перемагаєте, коли всі роблять, що можуть. Тоді ви роздавали людям зброю.

Зараз дайте можливість зброю виробляти – всім, хто тільки може.

Допомагай, координуй і спрямовуй. Не ховайся у дипломатію. Сам очоль економічну мобілізацію країни. Маючи гроші Нацбанку, можна багато чого запустити і підтримати.

Якщо люди будуть вільні, вони в гаражах – тисячами бригад – зроблять те, що Ворог виробляє на своїх потужних заводах.

Покладайся на Слово. Бог дав тобі цей Дар, тож не марнуй його на – щоденне. Щоденного – не чують. Знайди правильні слова – інші – ті, яких іще не говорив і звернися прямо: до людей в США і до Глобального Півдня, до Китаю і до Європи, до людей у Росії, і до на роду України.

Говори нечасто, але говори – по-новому, мітко. Слово твоє має бути як Зброя. Слово твоє може зробити так, що зброя – прийде.

Довірся і прийми – всіх, хто готовий і здатен допомогти. Хто б вони не були, і до яких би партій не належали. Зло, яке протистоїть вам – надзвичайно сильне. Ви можете здолати його – тільки разом: якщо приєднаються ті, що готували «Євро 2012», і ті, що запускали «Азовсталь»; ті, хто всі ці роки робили серйозні справи та запускали потужні проекти; будували заводи та фабрики; керував процесами і людьми.

Всі, хто не покинув Україну, всі, хто люблять її, мають бути задіяні, щоб працювати – на перемогу.

Моменти твоєї Сили – згадай їх. Не закривайся і не журись. Згадай свої найкращі дні. Коли ти знав, що все робиш правильно, і Бог з тобою. Це були моменти твоєї Сили. Згадай їх, наповнись їхнім Світлом. Це поверне тобі спокій. Це покаже тобі правильні – рішення.

Смирення є головний атрибут Героя, який перемагає Змія, але вирішує сам не ставати – Драконом. Герой робить це через відмову від лестощів та оплесків похвальби. Справжній Герой розуміє, що всі його перемоги – від Бога і належать – Йому.

Будь з Богом!

Нагадуємо, що матеріали подібного змісту не мають наукового характеру і не повинні сприйматися як щось незаперечне.  Астрологія, нумерологія, оракули та інші подібні речі – не є науково доведеними. Їх прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги трапляються суто випадково.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень