11 продуктів, які краще купувати вже готовими

Вийде дешевше, смачніше, ще й час зекономите

На одному з американських сайтів взялися обговорювати продукти, які краще готувати фактично з нуля вдома, а що справді краще купувати. Не всі з них властиві нашому регіону, але загалом можна виокремити позиції, які будуть вигідніше купувати готовими й в Україні.

Курка гриль

Тільки через відсутність спеціального гриля, так смачно, як у точках продажу курки-гриль, вдома не вийде. У багатьох містах є уже легендарні точки продажу такої курочки, які містяни люблять ще з 90-х. Тож аби відчути «смак дитинства», краще купити готову.

Кетчуп

Звісно, є майстрині, які й домашній кетчуп вміють робити. Але чи варте воно того? Навіть не беріть в голову, купіть і на тому все.

Шаурма

М'ясо для шаурми готують вертикально. Таке обладнання мало хто тримає на кухні. Тим паче з розрахунку закупити продукти чи купити просто одну шаурму – вулична торгівля виграла.

Хліб і випічка

Випічка, а тим паче дріжджова випічка - забирають купу часу. А якщо додати відсутність таланту для роботи з тістом... краще й не заводитися. Навіть за ціною – купити готове вигідніше.

Листкове тісто

Технологія його приготування виснажує. Щоб зробити все як слід, треба разів 100 для початку помилитися, поки випрацювати власну схему роботи з цим тістом. Реально, простіше купити готове. Більшість не розрізняють у готовому продукті - домашнє воно чи магазинне.

Картопля фрі й все, що готують у фритюрі

Скільки ж олії треба вилити у фритюр… Коли люди масово купували цей гаджет на кухню, ніхто не думав, якою буде вартість олії в перспективі. Домашня картопля фрі виходить реально золотою. А ще скільки всього потім мити й прибирати. Краще її свіженьку, хрустку, золотеньку взяти у кафе.

Пельмені/вареники

Наші господині раз на рік обов’язково самі беруться їх готувати. Бо традиція. Але погодьтеся, у всіх інших випадках краще купити готове й просто зварити, коли треба. Тим паче продають заморозку тепер на кожному кроці.

Морозиво

Самому братися за таке можна хіба у випадку, якщо дуже хочеться особливого смаку, чи є проблеми з засвоєнням молока.

В’ялене м'ясо

Щоб зробити справді хороший і смачний продукт треба багато часу і багато місця. А якщо на вечір хочеться тільки маленький шматочок – краще взяти готове у професіоналів.

Азійська кухня

Технологія приготування часто дуже й дуже непроста, треба скупити ледь не весь відділ прянощів, аби вдома досягти максимально наближений результат, але це все одно буде не те, що треба. Беріть у професіоналів готове.

Суші й роли

Ви пробували приготувати суші за рецептом з Тік-ток – суші за 5 хвилин? Це півтори години й купа брудного посуду навколо! А ще все розвалюється... Ніякого задоволення. Краще замовляти вже готові.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень