Хіти тижня: 10 речей, які ніколи не можна підбирати

Підіймати їх з землі не варто у жодному разі

Саморобні речі: ляльки, фігурки, м'які іграшки

Такі речі найчастіше виносять з дому із метою позбутися від порчі. Ймовірність того, що річ просякнута негативною енергією, особливо велика, якщо ви виявили її на перехресті чи в місцях, які не користуються особливою популярністю.

Така знахідка може принести у будинок сварки, хвороби і матеріальні проблеми.

Металеві гроші

Металева монета легко вбирає у себе будь-яку енергетику: як позитивну, так і негативну.

Позитивна енергія перетворює монету у талісман, однак його навряд чи залишать на вулиці – хіба що дійсно загублять.

 

Більш імовірно, що на монету виплеснули негатив, а потім викинули, щоб позбутися від цієї руйнівної енергії.

Крім того, ще наші предки помічали, що знайдені гроші ніколи не обіцяють збагачення: незабаром після знаходження невеликої суми ви ризикуєте втратити набагато більшу.

Годинник

Відомо, що в той момент, коли людина відходить в інший світ, зупиняється і його наручний годинник.

Цей предмет володіє найбільш тісним зв'язком із біополем власника, тож піднявши таку знахідку, ви порушуєте цілісність свого енергетичного поля і ризикуєте забрати собі хвороби й проблеми колишнього господаря.

Браслети з ниток

Вони часто використовуються як обереги і захищають господаря, вбираючи у себе негативну енергію.

Зазвичай такі браслети не губляться випадково: вони рвуться і падають з руки господаря в той момент, коли насиченість негативом досягла свого піку і оберіг більше не може виконувати захисну функцію.

Доторкнувшись до такої речі, ви піддасте себе сильному негативному впливу.

Золоті прикраси

Дорогоцінний метал легко піддається магічному впливу, тому прикраси з золота чи срібла часто використовують у приворотах, при наведенні порчі і пристріту.

Кільця, особливо весільні, залишають на вулиці, аби розпрощатися з проблемами в особистому житті.

«Примірка» знайденої прикраси призведе до негативних наслідків навіть, якщо колишній власник втратив його випадково: метал взаємодіє з енергетичним полем господаря і «знає» аж надто багато про його життя.

Носіння чужої прикраси змінюватиме ваше власне біополе, буде доставляти дискомфорт і заважати вашій самореалізації.

Натільний хрестик

Хрестик тісно пов'язаний з долею людини. Він запам'ятовує всі вчинки людини – хороші та погані. Приміряючи чужий хрестик, людина разом з ним «одягає» чужу долю.

У народі вважається, що навіть легкий дотик до знайденого натільного хреста призведе до того, що людина візьме на себе чужі гріхи.

Ключі

У ритуалах ключ часто використовується для того, щоб «замкнути» нещастя, а потім викидається. Людина, яка знайшла такий предмет, ніби «відкриває» зачинені двері, привертаючи у власне життя негаразди. Знахідка являє особливу небезпеку, якщо ключ знайшовся у водоймі.

Дзеркала

Дзеркала здавна вважалися небезпечними предметами. Дзеркальна поверхня володіє пам'яттю: вона вбирає енергетику людей, яких відображає, і подій, свідком яких стає. Цю енергетику дзеркало поширює на всіх, хто потім відіб'ється у ньому. Тому, щоб не допустити в своє життя негатив, просто пройдіть повз знайденого дзеркальця.

Голки, шпильки та інші гострі предмети

Гострі металеві предмети легко заряджаються негативною енергією, тому рідко опиняються на вулиці випадково. Цілком ймовірно, що хтось використовував голку або шпильку як оберіг, а потім просто втратив.

Такий предмет насичений негативною енергією, адже захищаючи свого власника, він приймає всі енергетичні випади на себе.

Чіпати такі речі не варто.

Гребінці

Гребінці постійно взаємодіють з енергетикою власника, тому піднімаючи його, ви ризикуєте зарядитися негативною енергією. Крім того, над гребінцями часто читають замовляння і використовують їх у різних приворотах.

Наші новини у ТelegramНомер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень