10 кафе Рівного, які залишились у минулому (ФОТО)

У багатьох рівнян та гостей міста залишились спогади, пов'язані саме із цими кафе та ресторанами

Кафе “Гавана” 

Проспект Миру, 11. Це було популярне кафе серед молоді, яке складало достойну конкуренцію піцерії “Метро”. Саме тут часто засідали студенти після пар. А дехто і взагалі з’їв тут свою першу піцу. Тепер тут розташований заклад "Amore mio".

Ресторан “Фараон”

Проспект Миру, 19. У цьому елітному закладі святкували дні народження гості з хорошим достатком. Оригінальний дизайн інтер'єру був витриманий в “єгипетському” стилі. Статуї фараонів пам’ятають усі відвідувачі й досі. Зараз тут піцерія “Егоїста”.

Кафе “Kaffein”

Вул. Соборна, 1а. Заклад знаходився у затишному місці у районі Покровського собору. Певної тематики заклад не мав — сучасний інтер’єр, модні кольори, роботи рівненських фотомитців на стінах, загалом мінімалізм. Зараз на цьому місці магазинчик із літнім майданчиком, пропонують на розлив пиво, можна випити кави.

Гриль-бар “Оболонь”

Вул. С. Бандери, 24а.

Заклад був з претензією на ресторанчик: плетені меблі з ротанга, великий акваріум, солідні гості. Зараз тут гастропаб “Father”.  

Кафе “Шиzа” 

Вул. Драгоманова 1. Тематика психіатричної лікарні була витримана як в інтер’єрі, так і в назві страв. Зараз на цьому місці кафе “RED”.

Бар “Русана” 

Вул. 16 липня, 59. Тут зазвичай збиралася неформальна тусовка Рівного. Можна було дешево поїсти, випити кухоль пива, замовити улюблену пісню на музичному автоматі. Нині будинок, якому близько 200 років і який входив до палацово-паркового комплексу Любомирських, пустує. 

Ресторан “Асторія”

Вул. Соборна, 10а. Один із перших фешенебельних ресторанів Рівного початку 2000-х років. Повечеряти тут міг не кожен, та й в джинсах не заскочиш. Однак для важливих подій і побачень — саме те. Зараз на цьому місці суші-хаус “Мацурі”.

Кафе “Chill out” 

Вул. В. Чорновола, 10. Тут регулярно проводилися міні-дискотеки, можна було “запалювати” під місцевих діджеїв або ж просто насолоджуватися музикою за смачною вечерею. Зараз на цьому місці лаунж-бар “Soho room”.

Арт-кафе “Сальвадор Далі” 

Вул. Гетьмана Полуботка, 4. Тут часто проводилися фотовиставки, концерти, тематичні вечірки. Рівненська богема насолоджувалася спілкуванням у напівтемному підвалі кафе. Згодом туди навідалась Оля Фреймут з “Ревізором” і висвітлила “Сальвадор” не з кращого боку. Можливо, просто збіг обставин, однак кафе вже не працює.

Кафе “Центр Експрес” 

Вул. В. Чорновола, 4. Влітку там було добре — чудовий літній майданчик, з якого можна було спостерігати за метушнею перехожих (пішохідний перехід біля “Еко”). Хоч заклад розташовувався і в самому серці міста, ціни були доволі демократичні.

Джерело restorivne.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень