101 контейнер і сміттєвоз за кілька мільйонів: у КАТП 1728 - обнова (ФОТО)

Не остання в цьому році

П'ятий новий сміттєвоз КАТП-1728. Аби повністю "завантажитися" йому потрібно 200 контейнерів сміття

Рівненському КАТП 1728  закупили 101 сміттєвий контейнер і один сміттєвоз. Покупку місто зробило за кошти з перевиконання бюджету.

Контейнери коштували Рівному приблизно 800 тисяч гривень. Їх розподілять на території міста, яку обслуговує КАТП.

40 нових контейнерів. Решту за договором поставки мають привезти до 20-го серпня

Разом з обновою підприємство має 5 нових сміттєвозів, втім на цьому тижні вирішать, чи закупляти ще один, розповідає директор КАТП 1728 Ростислав Кралюк:

В нас зараз з цією машиною 5, і зараз якщо буде сесія, то вирішуватимуть про закупку ще однієї. Зараз ціна такої машини понад два мільйони гривень. Якщо все вийде, тоді в кінці вересня проведем тендер і закупим нову техніку.  

Шість старих машин збираються списати. Деяка техніка служила комунальникам з 80х років

Зазначимо, наразі КАТП 1728 обслуговує приблизно 30 - 40% будинків Рівного. Втім невдовзі йому можуть передати від «Санкому» ще й приватний сектор.

З цим пов’язане ще одне можливе нововведення. Наразі багато дворів у приватному секторі виставляють сміття в мішках під просто під брамою, тому є варіант облаштувати для таких потреб 120 літрові пластикові контейнері.

Втім чи робитиметься це за кошти міста, чи за рахунок абонплати громадян – ще вирішуватимуть. Додамо, що на цей рік КАТП 1728 отримає з міського бюджету орієнтовно 13 млн гривень, 5 з яких підприємство вже освоїло.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень