«1000 Зеленського» можна буде витратити на канцтовари, газети та харчування: кому розширять перелік послуг

Також відомо, що буде з грошима, які не використають

1000 гривень за вакцинацію від коронавірусу імунізовані підлітки зможуть витратити не лише на театри, кіно, подорожі чи покупку книг, а й на газети, журнали, спортивні товари та оплату навчання.

Можна буде оплатити заняття у гуртках та секціях, а також навчання у ПТУ та професійних коледжах. Старші зможуть розрахуватися цими грошима за навчання в університетах та інститутах.

 

Крім того, використовувати тисячу за вакцинацію можна буде на харчування у закладах освіти.

Перелік послуг у рамках програми «єПідтримка» розширили для підлітків 14-17 років. Відколи «1000 Зеленського» можна буде використати вище зазначені послуги - поки невідомо.

Витратити отримані гроші потрібно протягом чотирьох місяців з моменту їх зарахування. Якщо ж гроші за вакцинацію протягом цього терміну не будуть використані, банк поверне їх собі на рахунок.

Джерело: Today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень