100% відновлення: п'ять продуктів, які виведуть з печінки усе погане
І надважливий орган відновить свою роботу
Гарбуз
Дуже корисний для печінки продукт. Однаково добре підходить і варений, і печений.
Має гепатопротекторну властивість — бере участь у побудові клітинної мембрани гепатоцитів, обміні холестерину, перешкоджає окисленню ліпідів у клітинній мембрані. А клітковина, яку містить гарбуз, є м'яким жовчогінним і протизапальним засобом.
Буряк
Джерело вітамінів А, групи В та фосфору. Це будівельні матеріали для клітин печінки.
Червоні ягоди
Багаті каротином, аскорбіновою кислотою та харчовими волокнами. Вони стимулюють ріст та регенерацію клітин печінки – гепатоцитів.
Зелений чай
Танін, кофеїн та вітамін С сприятиме протизапальній дії, мають антиоксидантний ефект.
Куркума
Її ефірні олії та речовина куркумін захищають гепатоцити від токсинів, перешкоджають окислювальному стресу у клітинах.
Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.
Радіо Трек: НОВИНИ