10 звичок із СРСР, від яких потрібно відмовитися сьогодні

Важкі часи змушували людей обмежувати себе у всьому

Життя в Радянському Союзі було нелегким. Проте важкі часи породжують сильних людей. Товарний дефіцит, величезні черги та невеликі зарплати прищепили нездорові звички, що збереглися до сьогодні.

Однак все змінюється та розвивається, тож старі традиції час залишити в минулому.

Носити запрані та заношені речі

У СРСР було мало можливостей у всьому, тому й одягом користувалися до останнього. І ця звичка настільки звична, що і сьогодні ми носимо ті самі речі роками.

Однак, варто пам'ятати, що неохайні речі псують навіть бездоганний образ. Отже, від такого одягу необхідно позбутися.

«Колись точно стане у пригоді»

У Радянські часи не було заведено розкидатися речами, тоді кожен предмет зберігали про всяк випадок. Та зараз безліч можливостей для покупок, величезна кількість товарів на будь-який смак і бюджет.

Тому варто позбавлятися тих речей, якими ви не користуєтеся. Так ви звільните простір для нових та корисних покупок.

Новий одяг на «особливий» день

Ні для кого не секрет, що в СРСР дістати одяг було непросто. Ще складніше було купити сукню чи інший гарний предмет гардероба. Тому наші родичі дбайливо зберігали подібні речі та одягали лише на особливі події.

Тепер існує величезна кількість магазинів, з такою ж кількістю товарів. Не відкладайте одяг на потім – живіть тут і зараз.

Залишати зіпсований одяг для дому

Радянський народ був дуже практичним – до цього примушували обставини. Тож те, що колись купували радянські людини, залишалося назавжди в шафі.

Якщо ж річ ставала «непарадною», її носили вдома. До того ж від одягу, який ви носите, залежить ваше самовідчуття.

Не викидати, а постійно лагодити

У СРСР речі носили дбайливо і довго. У разі потреби одяг часто перешивали або лагодили — це було набагато вигідніше, ніж купити нову.

Прихильність до одягу знайома нам і зараз. Та якщо одяг рветься або ламається кілька разів поспіль, то настав час змінити річ на нову. 

Дотримуватися сезонності 

Тоді у кожного існували стандартні комплекти одягу для літа, зими та міжсезоння. Стереотип на сезонний одяг існує і до сьогодні. Варто не боятися експериментувати з одягом та складати гострі луки.

Джерело: Pixel.inform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень