10 соток землі на Басовому Куті у Рівному передали новому балансоутримувачу

Для економії

Фото - 4 Влада

Спортивний майданчик на березі Басового Кута у Рівному передали під опіку новому балансоутримувачу. Йдеться про скандальну ділянку площею 10 соток, на якій мало не побудували готель та кафе.

Раніше рішенням сесії об’єкт передали на баланс управління молоді та спорту, а в кінці жовтня секретар Рівнеради підписав розпорядження про передачу майданчика міському центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх».

Окрім цього, у списку також майданчик на вулиці Данила Галицького та підпірна стіна на вулиці Коновальця. Причина рішення про передачу – економія.

Управління у справах молоді та спорту мало б платити земельний податок за ці об’єкти, а комунальний заклад «Центр для всіх» - ні.

Тож всі майданчики у місті передають цьому центру. Згадані об’єкти – вже останні з тих, яким мають змінити балансоутримувачу. А на підпірній стінці на Коновальця в майбутньому мають облаштувати тренажерний майданчик. На це вже є відповідний проєкт.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень