10 слів, які позбавляють енергії та благополуччя: народні прикмети

Є слова, які притягують удачу, а є ті, які її відлякують

Слова, які відлякують удачу, необхідно запам’ятати. Чим менше ви будете їх вимовляти, тим буде краще для вас. Вони блокують енергетичні потоки, які потрібні для зв’язку з Всесвітом.

Ненавиджу

Ненависть — найстрашніше зло, яке може бути народжене внутрішнім світом людини. Йому немає ніяких виправдань. Вимовляти його не можна ні за яких умов, навіть в жарт.  Намагайтеся іншими словами висловити своє обурення.

Прокляття

Не кажіть і не бажайте нікому зла за допомогою цього слова. У вас є реальний шанс зробити чиєсь життя схожим на пекло, але не радійте цьому. Якщо ви шукали спосіб покарати ворога, то знайте, що такий пристріт повертається до джерела після того, як зробить свою справу з об’єктом. 

Проблема

На перший погляд здається, що це слово необразливе, проте коли ви дійсно будете мати справу з будь-якими проблемами, то постарайтеся не вимовляти це слово, бо у нього досить негативна енергетика.

З усього нашого списку дане слово можна назвати найбезпечнішим. Просто постарайтеся не називати проблемами те, що дійсно ними не є.

Бідність

«Бідність» позбавляє енергетики не тільки вас, але і приміщення, в якому ви перебуваєте. Якщо ви не хочете втратити грошову удачу, замінюйте це слово синонімами.

Смерть

Якщо ви хочете, щоб вашому здоров’ю ніщо не загрожувало, то не говоріть вголос це слово. Воно не просто позбавляє вас енергетики, воно висмоктує життєві сили. Говорячи це слово, ви змушуєте навколишній світ тьмяніти, втрачати фарби і ставати холодним, відстороненим.

Чорт

Не тільки віруючі люди знають, що така лайка привертає темні сили. Екстрасенси і провидці кажуть, що «чорт» і всі його похідні слова — це магніт для негативу. Якщо ви не хочете, щоб будь-які ваші справи закінчувалися плачевно, а друзі перетворювалися на ворогів, то не говоріть цього слова ніколи.

Ніколи

Ніколи не говори «ніколи» — ця приказка має величезний сенс. Навіть в приємному контексті це слово позбавляє вас життєвої енергії. Ви знищуєте позитив всередині себе, коли говорите «ніколи». 

Невезіння

Тут задіяна частка «не», яка сама по собі має досить неприємний характер, проте головна шкода для удачі несе в собі поєднання «не щастить». Коли ви говорите так про когось іншого, а не про себе, то у вас не так багато приводів для занепокоєння, однак якщо сказати так про себе, то удачі можете і не чекати. 

Дурень

Це слово з багатою історією. Воно іноді відмінно описує дії тієї чи іншої людини, проте це не привід його вимовляти. Ви думаєте, що «дурень» — це щось невинне, але ні. Називаючи так когось чи себе, ви надаєте ущербності собі самим.

Безнадійно

Немає нічого безнадійного. Ви керуєте своєю долею, своїм майбутнім, своїм справжнім. Якщо ви чогось захочете, то безнадійним це не стане ніколи.

Джерело

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: прикмети
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень