10 помилок в модному образі, які додадуть вам візуально років

Поради, як одягатися так, щоб виглядати молодше

Фото ілюстративне (з сайту gsminfo.com.ua)

1. Одяг, що погано на вас лежить

Занадто мішкуватий або тісний одяг, який не відповідає фігурі, створює ілюзію додавання років. Відповідно, краще визнати покупку невдалою та відмовитись від неї, ніж виглядати як опудало.

2. Підкреслення одягом недоліків постави

Постава дуже впливає на сприйняття нас навколишніми. Сутулість чи інші недоліки роблять людей візуально старшими. Тож не підкреслюйте недоліків постави одягом. Приміром, сутулій людині не варто носити одяг, який обтискає фігуру. 

3. Невдалий крій одягу

Одяг, що продається в магазинах, розрахований на широкий діапазон типів фігур, але це не означає, що він ідеально підходить вам. Набагато практичніше в цьому плані виглядає індивідуальне пошиття, що дозволяє вносити необхідні корективи в процесі роботи.

4. Надмірне захоплення модними тенденціями

Хоча слідувати модним тенденціям потрібно, надмірне захоплення ними може зробити вас візуально старшими. Замість того щоб гнатися за всіма модними забаганками, включіть у свій гардероб класичні, не схильні до впливу часу, речі. Поєднання таких предметів з модними акцентами — чудовий спосіб зберегти сучасний стиль, що не старіє.

5. Тьмяні кольори

Тьмяні та однотонні кольори роблять нас старшими і менш енергійними на вигляд. Тому вибирайте різні кольори, що гармонійно доповнюють ваш образ, і додають яскраві фарби в гардероб. Пам'ятайте, що сміливі, життєрадісні відтінки завжди були прерогативою молодості.

6. Ігнорування аксесуарів

Прикраси, шарфи та ремені надають зовнішньому вигляду індивідуальності. Відмовлятися від них не варто. Єдиний нюанс, не перестарайтеся у цьому плані та знайдіть правильний баланс.

7. Старе взуття

Носіння взуття, що вийшло з моди або просто неакуратно виглядає — серйозна помилка, яка миттєво зробить вас старшими на вигляд. Звертайте на це увагу і купуйте не тільки зручне, але й стильне взуття, яке природно доповнює ваш імідж.

8. Забагато чорного кольору

Відомо, що чорний колір робить нас стрункішими на вигляд. Але гардероб, в якому переважають чорні речі, зробить ваш зовнішній вигляд похмурим. У такому одязі ви точно не виглядатимете молодо, швидше навпаки.

9. Нехтування зачіскою та макіяжем

Вибір зачіски та макіяжу відіграє значну роль у формуванні іміджу. Застаріла чи неакуратна зачіска, недбалий макіяж, все це додає нам зайвих років. Щоб вирішити проблему, зверніться до професійного стиліста, який зробить вам сучасну стрижку, і дасть кілька практичних порад щодо догляду за зовнішністю.

10. Невпевненість у собі

Мабуть, найважливіший елемент молодості — це впевненість у собі. Саме вона робить нас у найкращі роки життя сяючими та щасливими. Тому, незалежно від того, у що ви одягнені, завжди поводьтеся впевнено, і ваш вибір одягу та смак визнають навколишні.

Джерело: obozrevatel.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень