10 подарунків, які не можна дарувати чоловікам: приносять розлуку, зради та бідність

Неправильно обраний подарунок може обернутися неприємностями

 

Як не помилитися з вибором подарунка чоловікові? Ніколи не даруйте ці речі

Ножі та ріжучі предмети

Подаровані ніч чи бритва можуть принести напругу у стосунки. Крім того, таким подарунком можна привернути в родину скандали та негаразди. 

Носовичок

Дарувати носову хустинку - погана ідея. Носовичок стараються не дарувати ні чоловікам, ні жінкам, тому що вважають - це до сліз.

Шкарпетки

Шкарпетки у подарунок коханому - також невдала ідея, яка може призвести до зради. Існує прикмета, що в подарованих шкарпетках чоловік швидко знайде шлях з дому.

Натільний хрестик

Вважають, що дарувати натільний хрестик можна тільки при хрещенні. Якщо ж його підносять як подарунок, дарувальник віддає тяжку частину свого «хреста» - хвороби, бідність та інші негаразди. 

Алкоголь

Спиртні напої можна дарувати чоловікам тільки за умови, що ви вип'єте їх разом. Якщо чоловік спустошить ваш подарунок з іншою людиною -  ваші стосунки  зіпсуються.

Плетені речі

Ця заборона насамперед стосується наречених. Наші предки вважали, якщо дівчина до заміжжя подарує власноруч сплетену річ, чоловік гулятиме у шлюбі.

Гаманець або портмоне

Дарувати речі, у яких зберігатимуться гроші - невдала ідея. Цим можна відвернути фінансові потоки від людини. Якщо ж ви все-таки вирішили презентувати таку річ, обов'язково покладіть всередину купюру або монету.

Шкатулка

Якщо подарувати коханому шкатулку або скриньку, то надалі це може призвести до того, що він стане приховувати від вас свої вчинки та думки.

Перчатки

Перчатки чи рукавички чоловікові не дарують через те, що існує повір'я: втративши рукавичку, він втратить і почуття до вас.

Ланцюжок

Існує прикмета, якщо подарований ланцюжок розірветься - то й стосунки найближчим часом розірвуться.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: подарунки
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень