1 м² – за 200 грн: у Рівному хочуть купити майже гектар землі

Остаточна ціна – поки невідома

Майже гектар землі хоче придбати компанія у районі новобудов у Рівному. До міського управління комунальної власності надійшло звернення від підприємства «ФАСАД АВТО» щодо продажу ділянки на вулиці Захисників Маріуполя, 25 для ведення бізнесу у сфері переробної та машинобудівної промисловості.

 

88 соток перебувають в оренді всього 2 місяці і за рік за користування землею ця компанія мала б сплачувати до міського бюджету близько 220 тисяч грн.

Якою може бути вартість ділянки – поки невідомо. До прикладу, у пояснювальній записці документа йдеться, що один метр квадратний на Фабричні з таким же ж цільовим призначенням коштував всього 200 грн. Там рік тому 25 соток землі продали всього за пів мільйона грн. Зараз це питання перебуває на розгляді постійних комісій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень