Зірка «Гри престолів» вийшла заміж

У Лас-Вегасі

Несподіваним сюрпризом для всіх шанувальників Софі Тернер і Джо Джонаса стало їхнє сьогоднішнє весілля. Відразу після музичної премії Billboard, що пройшла в Лас-Вегасі, закохані не стали втрачати часу й узаконили свої стосунки. Серед гостей на церемонії опинився виконавець Diplo, який і порадував користувачів відеороликами з зіркового весілля.

 

Зіркова пара різко змінила свої плани на закриту весільну церемонію в Європі і одружилася в Лас-Вегасі. Відразу після того, як брати Джонас виступили на сцені премії Billboard Music Awards, вони вирушили до каплиці L'Amour, щоб разом з Джо чекати біля вівтаря Софі Тернер у весільному костюмі. Церемонію вів артист, переодягнений в Елвіса Преслі, поки дует Dan + Shay виконували пісню Speechless. За інформацією видання People, закохані подали заявку для отримання ліцензії на шлюб на початку дня в Неваді, а інсайдер підтвердив журналістам, що весілля було законним.

Нагадаємо, в одному з інтерв'ю зірка «Гри престолів» поділилася з журналістами, що планує скромну церемонію для друзів і рідних, а на прем'єрі восьмого сезону шоу заявила, що Мейзі Вільямз буде подружкою нареченої. Ймовірно, романтика Лас-Вегаса виявилася сильнішою і зруйнувала всі плани молодят.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений користувачем @miarrencomet

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень