Квентін Тарантіно вперше одружився

З моделлю, молодшою на 20 років

Квентін Тарантіно до своїх 55 років жодного разу не був одружений - хоча в різний час у нього були серйозні стосунки з такими зірками кіноіндустрії, як Міра Сорвіно та Софія Коппола. Але тепер People повідомляє, що вчора в Лос-Анджелесі відбулося-таки весілля Квентіна Тарантіно і його обраниці, ізраїльської моделі. Жінку звати Даніела Пік, їй 35 років.

Весілля пройшло у колі найближчих друзів пари.


Для Даніели це також перший шлюб. Вона є дочкою відомого ізраїльського співака і композитора, уродженця Польщі Цвіка Піка. Він є автором багатьох шлягерів, також написав кілька пісень для «Євробачення», серед них – пісня «Діва», з якої Дана Інтернешнл перемогла на цьому конкурсі в 1998 році. З піснею авторства Піка «Hasta la vista» в 2003 році виступав на «Євробаченні» представник України Олександр Пономарьов.

Тарантіно та Пік познайомилися ще 9 років тому, на знімальному майданчику «Безславних виродків». А освідчився режисер лише в липні 2017 року, після чого відзначив заручини масштабною вечіркою за участю зіркових друзів та колег. Цікаво, що організував для Квентіна вечірку його давній друг і колега Гарві Вайнштейн, для якого це стало мало не останньою можливістю повеселитися - адже буквально через тиждень після вечірки, що відбулася в кінці вересня, The New York Times опублікувала те саме інтерв'ю Ешлі Джадд з обвинуваченнями в харасменті - і почався знаменитий «Гарвігейт».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень