Як мультиплікатори шукали магію Полісся (ВІДЕО)

Разом з WWF - Всесвітнім фондом природи

Всесвітній фонд природи (WWF) в Україні став партнером мультфільму «Мавка. Лісова пісня». В рамках співпраці відбулась експедиція у старовікові ліси Полісся креативної команди і продюсерів проекту «Мавка. Лісова пісня» з представниками WWF Україна. Планується реалізація низки проектів по захисту старовікових дібров Полісся, щоб привернути увагу української та світової громадськості до екологічних проблем України.

«Мавка. Лісова пісня» - повнометражний анімаційний фільм української студії Animagrad (FILM.UA Group) за мотивами однойменної п’єси Лесі Українки, українських міфів і культурних традицій, який нині перебуває на стадії творчого виробництва.

У відео звучить музика «ДахаБраха».

 

 

Всесвітній фонд природи (WWF) – це одна з найбільших та найповажніших незалежних природоохоронних організацій, представництва якої діють більш ніж у 100 країнах за підтримки майже 5 мільйонів людей по всьому світу. Місія Всесвітнього фонду природи – зупинити деградацію природного середовища планети та побудувати майбутнє, в якому людство житиме у гармонії з природою, шляхом збереження біологічного різноманіття світу, сталого використання природних ресурсів та скорочення забруднення і марнотратного споживання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень