Селін Діон записала пісню для «Дедпула 2»

І представила офіційний кліп

Старше покоління завжди буде асоціювати Селін Діон із фільмом «Титанік», саундтрек до якого став однією з найкращих пісень усіх часів, а ось молоде покоління, можливо, запам'ятає канадську співачку як виконавицю саундтрека до другої частини фільму «Дедпул».

У мережі з'явився новий кліп Діон на пісню «Ashes», яка увійшла в офіційний OST до фільму «Дедпул 2». У відео з'явилася не тільки сама Селін, але й знаменитий персонаж Marvel. Поки співачка виконує пісню на сцені, поруч із нею танцює Дедпул на підборах, і видовище це дійсно незабутнє.

Ролик, як і сиквел «Дедпула», зняв режисер Девід Літч і зробив тим самим великий подарунок шанувальникам фільму з Райаном Рейнольдсом. Зйомки пройшли в театрі The Colosseum в готелі Caesars Palace в Лас-Вегасі, де Селіна Діон вже протягом декількох років дає свої концертні шоу. Варто відзначити, що танцював у кліпі, звичайно, не Райан Рейнольдс, а його дублер і професійний танцюрист Яніс Маршалл.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень