«Linkin Park» випустили перший кліп після смерті фронтмена

Відео присвячене Честеру Беннінгтону

Група «Linkin Park» представилп кліп на композицію «One More Light» з однойменного альбому, реліз якого відбувся у травні цього року.

Відео змонтоване з архівних та концертних зйомок за участю покійного фронтмена колективу Честера Беннінгтона. Нагадаємо, музиканта знайшли повішеним 20 липня цього року. Він вкоротив собі віку в день народження покійного друга, відомого музиканта, фронтмена «Soundgarden» Кріса Корнелла, який пішов з життя у травні цього ж року.

Крім того, «Linkin Park» оголосили дату концерту в пам'ять про свого вокаліста. Він пройде 27 жовтня в Лос-Анджелесі. Хто братиме участь у ньому – поки невідомо. Також не повідомляється, чи продовжить гурт існування після цього виступу.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень