«БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» представили кліп на пісню «Героям»

Композицію присвятили всім українським військовим та білоруським протестувальникам

Гурт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» презентував другу пісню зі свого прийдешнього альбому. Композиція «Героям» присвячується всім українським військовим та білоруським протестувальникам, усім незламним духом, кажуть музиканти.

Слова та музику до нової пісні написав фронтмен гурту Сергій Танчинець. А кліп знімали на даху хмарочоса Carnegie Tower у Києві, це найвища житлова будівля в Україні.

Сьогодні у нас прем‘єра кліпу на пісню «Героям»! Ми всією командою БЕZ ОБМЕЖЕНЬ спільно з нашими друзями Олегом Собчуком (СКАЙ), Іваном Леньо і Сергієм Солов‘єм (KOZAK SYSTEM) та Артуром Данієляном записали цей трек разом, адже всі ми сповідуємо одну і ту ж ідею та маємо однакову позицію. Ми з нетерпінням чекали моменту, коли зможемо поділитись з вами цією особливою роботою. Цей трек – підтримка для українських Воїнів, а також для всіх людей, що протестують зараз у Білорусі», – пишуть «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» у соціальних мережах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень