Ющенка отруїв не Путін, а Портников та двоє журналістів із числа наближених? (ВІДЕО)

Серед них була жінка

Той факт, що Ющенка – мінеральними добривами – отруїла Росія, так дивно підібравши у вигляді отрути діоксин, завжди викликало певні сумніви.

Зрештою, сам факт отруєння є досі недоведеним, позаяк Віктор Андрійович багато років відмовлявся здавати аналізи для експертизи, чим ще більше підсилював сумніви.

Відомо, що в день «отруєння» красень Ющенко випив чи не відро різноманітних алкогольних напоїв та з’їв силу силенну різноманітних наїдків.

Останнє застілля в день "отруєння" Ющенко проводив у компанії тогочасного керівництва СБУ, де всі відкрито фотографувалися і не крилися

Зважаючи на хронічний панкреатит, який на тоді вже довший час його переслідував, та чутки, що красеню Ющенку, начебто, в ході кампанії вколювали якісь уколи зі стовбуровими клітинами, ніхто не став особливо докопуватися до імен реальних виконавців «отруєння».

Проте днями цю тему несподівано знову повернули на гора.

Начебто, стовбурові клітини вколювали Ющенку, аби він був ще гарнішим

ОТЖЕ

Як повідомляє низка ЗМІ

Телеведучий і блогер Сергій Іванов у своєму розслідуванні про нібито проросійську діяльність голови парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, депутата від «Слуги народу» Данила Гетманцева, зокрема, заявив про причетність українських журналістів Сергія Руденка, Віталія Портникова й Мирослави Барчук до отруєння третього президента України Віктора Ющенка.

 

Інфографіку під назвою «Агенти ФСБ — учасники отруєння Ющенка» показали на перших хвилинах матеріалу про Гетманцева, який вийшов на каналі «Ісландія» 7 вересня.

Що має означати ця інфографіка, до кінця незрозуміло, але на вказаному відео багато говориться про Сівковича, який товаришував з керівництвом СБУ та через Княжицького мав вихід на «Еспресо».

Так чи інакше, але сайт Гордон пише: «Один необережний рух – і ти мудак». Блогер Іванов заявив про причетність українських журналістів Портникова і Барчук до отруєння Ющенка.

Сергій Іванов

Ми передивилися все розслідування Іванова, однак жодної згадки про Портникова та те, що він отруїв Ющенка, не почули.

Можете перевірити самі

Ось згадане відео Іванова:

ДОВІДКОВО:

  • Сергій Іванов народився в 1976 році в місті Зимогір'я Луганської області. Після школи вступив до Східноукраїнського університету, який закінчив в 1998 році за спеціальністю «правознавство», ставши юристом.
  • У 2009 році Іванов почав вести авторську колонку і був шеф-редактором місцевого луганського видання «Східний варіант». Також у нього був блог «applecrysis» на Луганському порталі «ТОП» і в Livejournal.
  • У 2014 році Іванов розпочав співпрацю з «Українською правдою», але в листопаді 2015 припинив спільну діяльність. Іванов звинуватив власницю «Української правди» Олену Притулу і журналіста видання Сергія Лещенка в інформаційних вкидах та виконанні «замовлень» російського олігарха Костянтина Григоришина, а через нього — і держави-агресора Росії.
  • У 2016 році Іванов деякий час очолював портал «Еспресо TV», а потім почав роботу на телеканалі «1 + 1», де до 2019 року разом з Наталією Мосейчук вів програму «Право на владу».
  • З 2019 року Іванов має авторську програму «Антиподи», яка виходить на YouTube-каналі ISLND TV.


Це свіже відео Іванова

Нижче колаж на тему «отруйника Портникова» від Богдана Процишина

На передньому плані тут Лора Палмер, вбивць якої у фільмі «Твін пікс» так і не знайшли.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень