Юрій Луценко цікаво написав про Миколу «Котлету» Тищенка, Дніпро та Бахмут (ФОТО/ВІДЕО)

«От хто уже всіх реально дістав» (с)

Скриншот із ФБ-допису Юрія Луценка

Як відомо, «Коля Котлета» Тищенко знову прославився. Знову чимось, що нагадує розбій і головне – тим, що реально підриває моральний дух наших військових – бійців ЗСУ

Напередодні у Дніпрі сталася бійка за участі охоронців нардепа Миколи Тищенка та екс-військового, який гуляв містом із немовлям.

У Мережі з'явилося відео, на якому люди у камуфляжі нібито побили й закували в кайданки українського військового Дмитра Павлова, який повернувся з фронту і гуляв з новонародженою дитиною містом.

ТИЩЕНКО ПРИЇХАВ «ЗБИРАТИ ГРОШІ»?

У четвер, 20 червня, народний депутат Микола Тищенко приїхав до міста Дніпра, щоб, за його словами, перевірити інформацію про діяльність ботоферм та колцентрів, які здійснюють шахрайські дії проти українців.

ВИНИКАЄ ПИТАННЯ:

Чому «ботофермами» в Україні займається Тищенко, а не СБУ чи Прокуратура?

 

І чому в одному ряду в нього йдуть «ботоферми» та «колцентри».

Так чи інакше, але під час перебування Тищенка в Дніпрі трапився інцидент із бійкою, в якій начебто брали участь охоронці нардепа. 

Як видно на опублікованих кадрах, троє чоловіків у військовій формі на центральному проспекті міста жорстко скрутили чоловіка. 

 

Згодом його руки скували кайданками та завдавали ударів затриманому.

 

Біля людини в кайданках на одному з наступних відео з’явився нардеп Тищенко. 

На відео, яке записав у Дніпрі сам народний депутат, він розповідає про припинення роботи чотирьох ботоферм, в яких працювали близько 300 людей.

За його словами, всі вони були затримані, з ними працює поліція.

Про інцидент у центрі міста Микола Тищенко не згадує.

 

Пізніше Тищенко написав, що хлопець у футболці мав на меті "зірвати" арешт "ботоферми"

ЩО КАЖЕ ЛУЦЕНКО

Цікавими спогадами з приводу цих скандальних подій поділився Юрій Луценко

- Добре пам'ятаю, як під час запеклих боїв за Бахмут бійці, стоячи в окопах по пояс в воді, в перервах між атаками вагнерівців казали, що найбільше їх дістав Коля Тищенко.

 

На моє німе запитання - пояснювали: чому ми маємо виносити наших 200 і 300, збираючи криваві кишки в цьому багні, а він, сука, - в Таїланді?!

 

Слуги не втомлюються плодити зашквари – від мега хабарів до торгівлі гуманітаркою, від їзди в наркосп'янінні до торгівлі документами на виїзд з країни. Але Коля Котлета залишається символом беззаконня і несправедливості в країні Зеленського і Єрмака.

 

Особливо – в середовищі військових.

 

Якщо МВС і ДБР швидко і публічно не покарають Тищенка і його тітушню за посягання на волю, честь і гідність особи ( розділ 3 ККУ) та присвоєння владних повноважень ( ст 353 ККУ), то рано чи пізно Котлета стане чорним лебедем для своїх вінценосних покровителів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень