«Якщо ви це не підтримаєте...», - Сікорський, як кур’єр та речник позиції Заходу (ФОТО)

Може варто його послухати?

У світлі останніх подій, доволі цікавий погляд на роль Радослава Сікорського в історії України дає відмий експерт – Владислав Оленченко

Виявляється, 10 років тому Сікорський нрамагався в Україні присмирити... Майдан. От що пише Оленченко:

Vladislav Olenchenko

- Радослав Сікорський вже вдруге, на моїй пам‘яті, виконує роль кур‘єра, якому доручається донести до уваги правлячих політичних еліт України погані новини.

 

Вірніше, новини, які можуть здаватись поганими з точки зору правлячих політичних еліт в Україні, але влаштовують еліти ЄС.

 

Перший раз Сікорський привозив в Київ рішення європейських еліт (еліт країни ЄС) про необхідність погодитись з умовами «угоди з врегулювання кризи в Україні», в лютому 2014-го.

 

Тоді пан Радослав, на виході з зустрічі з «активістами Майдану», де обговорювалась «мирна угода опозиції з януковичем», вимовив фразу, яка стала знаменитою: «Якщо ви це не підтримаєте, у вас буде надзвичайний стан, буде армія. Ви всі помрете!».

Вчора Міністр закордонних справ Польщі, виступаючи на форумі «YES» у Києві, озвучив пропозицію для України щодо умов, на які вона повинна погодитись з приводу Криму:

«Ми могли б передати його під мандат ООН із місією з підготовки чесного референдуму після перевірки того, хто є законними жителями, і таке інше... І ми могли б відкласти це на 20 років».

 

Цікова виглядає висловлена паном Сікорським думка, що це була велика помилка Заходу, зокрема американців, у 2014-му сказати українцям, щоб вони не воювали в Криму. «Якби українці воювали в Криму, нехай навіть символічно, він (путін - ІФ-У), можливо, не зважився б на Донбас», - пояснив свою позицію Сікорський.

 

Крім всього іншого, цікаво дивитись як зараз об‘єднана Європа, на очах української публіки, «переводить стрілки» на «американців», знімаючи з себе, зі своїх меркель-оландів, відповідальність за помилкові вимоги, які вони висунули українському політикуму у 2014-му, вимагаючи не воювати з росіянами за Крим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень