Україна має достатньо ресурсів аби запустити масове виробництво електроенергії на газогенераторах (ВІДЕО)

«Розкажіть про це Шмигалю» (с)

На форумі «ФУП», де обговорюють різні питання життя в Україні, давно вже є окрема гілка присвячена електрогенерації та резервному енергоживленню в умовах війни.

Серед іншого, пропонується закликати Уряд та всіх причетних – не нехтувати тим, чого Україна має вдосталь: вугілля, дрова, торф. Як пояснює один із дописувачів:

- Можна застосовуючи дрова, відходи с/г та на основі старих двигунів змонтувати систему по виробництву е/е (приклад на основі двигуна СМД-18).

 

Фабрика по виробництву макаронної продукції в Україні:

Цьому відео 7 років: мета розробки тоді полягала в тому, щоб мати на підприємстві власну е/е протягом дня

Дійсно, на відео показано нехитру систему, яка дозволяє, спалюючи дрова, виробляти газ, який вже використовується для електрогенерації та забезпечення роботи цілого виробництва.

Потужність такого електрогенератора біля 75 КВт/год., і можна сказати, що це небагато, але, якби Україна запустила до зими 1000 таких генераторів на конкретних виробництвах і в окремих ОТГ то це вже було б щось.

Пізніше на тому ж підприємстві розробили й механізм подрібнювання цілих стовбурів дерев -- для подальшої газогенерації та виробництва е/е

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень