У США сова украла голову коня на палці й літала з нею в темряві, лякаючи людей (ВІДЕО)

«Хороші тобі іграшки» (с)

Це трапилося ще під час Гелловіну неподалік Чикаго. Сова викрала в одного з мешканців штату Іллінойс іграшкового коня-палицю й почала «кататися» на ньому, наче відьма на мітлі.

Довгий час вона так лякала людей, поки вони не розібралися, що й до чого. Лише потім її зміг зняти на плівку мешканець Ерік Лінд. Його матері зателефонували сусіди й сказали подивитися на сосну. Лінд і вона одразу зрозуміли, що тримає сова, пише IFL Science.

«Так от, ситуація зараз у будинку моїх батьків. Молода сова вкрала цього іграшкового коня та літає з ним околицями», — написав Ерік Лінд у Facebook.

Крім того, він додав, що кінь - не його. І якщо хтось дізнається про відсутність паличного коня у своєї дитини, «доведеться поговорити з совою».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень