Стало відомо, як виглядає зсередини двору приміщення Нацбанку, де мала бути Мистецька Галерея Рівного (ФОТО)

Її віддали під Суд (АК)

Як відомо, в Україні періоду Порошенка (та й дотепер) якоюсь особливою і неймовірною любов’ю влади користувалися і користуються – суди. Та судді з їхніми позахмарними для багатьох – довічними утримуваннями.

Окремо в переліку благ – для судової системи з боку держави стоять – приміщення.

Згадайте лише Рівне – чого тільки тут різного і цікавого: часто історичного та видатного, часто просто потрібного людям не повіддавали за довоєнні роки під все нові і нові суди:

Жіночу консультацію, яка просилася під щось цікаве та корисне людям, колишній райком – навпроти знесеного танчика ім. Богомолова, Дитячий садочок залізничників – коли його так потребували люди, - це лише невеликий перелік комунальних та архітектурних втрат міського громади Рівного.

Уявіть, ми мали такий от класний мистецький арт-об'єкт у Рівному. Його, кажуть — просто знесли

І що цікаво – скільки б нових і прекрасних будівель не віддавало Рівне під все нові і нові суди, головний для людей – міський суд Рівного – весь цей час продовжував і продовжує животіти в абсолютно недостатньому для нього приміщенні на Шкільній.

Однак зараз мова про інший суд – нікому із простих людей невідомої юрисдикції, під який Держава віддала колишнє приміщення Нацбанку по вул. Симона Петлюри.

Так виглядав Нацбанк всередині

Перед тим обласна влада обіцяла, що переконає всіх, кого треба у Києві, аби це приміщення віддали під давно омріяну та очікувану в Рівному мистецьку галерею, але…

Не добилися, не віддали.

Бездонна пучина Судової адміністрації поглинула і цю розкішну історичну споруду.

Так виглядала колись ця будівля з провулку, який, очевидно, вів на вул. Поштову

Такий вигляд мала колись ця будівля, якщо б ми дивилися з нинішньої вул. Симона Петлюри

Днями в групі Старе місто. Рівне історичне показали, як виглядає двір цієї будівлі, де могла б бути Мистецька галерея та Культурний центр.

Не буде.

На жаль, прямі посилання на групу — встановити не вдається. Лише як скриншоти

*АК — авторська колонка

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень