«Слуга народу» 1,5 роки не може передати Зеленському – «заряджену на перемогу» і вишиту бісером ікону ПЦУ

Місія Провідника (АК)

Праворуч -- народний депутат Георгій Мазурашу, в центрі -- ікона Св. Володимира -- Князя

Народний депутат, який пропонував депутатам ВРУ починати кожен свій робочий день  зі спільної молитви під куполом Парламенту, написав великий допис про втому Зеленського, який постійно зайняти, що з ним ніяк не можна зустрітися.

Пряма цитата:

- Для розуміння, я, будучи у парламентській команді Президента, з середини літа-2022 не можу донести до Володимира Олександровича, що маю передати йому з округу вишиту бісером для нього ікону, освячену (в церкві ПЦУ, до речі) і «заряджену» на Перемогу.

 

Максимум що пропонували – просто що хтось якось передасть йому… Пилиться в кабінеті…

 

Не якась глобальна проблема, звісно. Але…

Не спішіть кепкувати з депутата Мазурашу

Вже буквально з наступного абзацу Георгій Мазурашу подає цілий перелік досить слушних закидів Президенту від психолога та журналістки НВ – за результатами його останньої прес-конференції, на якій Зеленський реально виглядав виснаженим, загнаним і переконаним, що цю війну веде лише він та його близьке оточення, а не весь народ України.

Біда в тому, що таке бачення себе та ситуації в цілому є категорично – неправильним. І тут Мазураш цілком має рацію:

Президент не може бути «загнаний».

 

Якщо він загнаний чи втомлений, то значить робить – не свою роботу, а ті, хто мав би робити цю роботу замість нього, займаються – не тим, що треба.

ЗАДАЧА ПРОВІДНИКА

Бо треба, щоб Провідник був виспаним і мав свіжу голову: для того, аби добре ловити сигналу всесвіту; для того, щоби вільно і активно собі думати та міркувати. Бо саме голова його голова і є найбільш важливою для нас – у першу чергу.

Просто тому, що він Провідник.

 

Логіка цього слова в Українській мові, що Провідник має краще бачення і ширшу візію, і точніше розуміння речей. Чому?

 

Бо, насправді, з ним і через нього з нами розмовляє Господь Бог.

 

Або – не розмовляє, якщо наш Провідник має голову зайняту – дурними матеріями.

 

Тому Наполеон був – чудовий Провідник.

 

Настільки, що запропонована ним система устрою Франції та ціла низка суто технічних, адміністративних та навіть гігієнічних рішень – діють і залишаються актуальними буквально що – дотепер.

Або візьмемо Бандеру. Чому його так не люблять вороги, якщо Провідник ОУН більшу частину свого життя проводив за ґратами, або в Альпах?...

Бо наш Провідник – думав. Мав гарантований вільний час, аби спокійно собі думати.

 

Думати в той час, коли Шухевич та інші його побратими – билися і гинули.

Бо так і має бути: хороший керівник не повинен стояти біля станка, займатися продажами чи рити окопи. Хороший керівник має багато – відпочивати. Бо, якщо він, дійсно, хороший керівник, то і відпочиваючи, він буде думати – над справою і придумає – те, до чого не додумається ніхто інший.

Чому?

Бо не почує підказки від Бога.

Володимир Зеленський

ТАК ОТ

Зеленський явно не чує деяких підказок від Бога, і в цьому безперечно – повинне – його оточення.

Оточення президента – і це треба сказати прямо – не справляється зі своїми обов’язками, бо не розуміє: «Свита – реально – грає Короля».

Грає настільки, що має бути здатною буквально – замінити Короля, і діяти – без нього так, наче це він керує Державою.

 

НЕ гірше. Наче це він, як Провідник, почув нові сигнали від Всесвіту і тепер доносить їх – до Нації – через них: через Свиту.

 

Через свиту, яка завжди, колективно, має бути Ним. Має знати, чути і бачити те, чого не встигає охопити Він, аби в стислій формі доносити все це до Нього. Аби він мав змогу приймати – Правильні рішення.

Така свита, таке – правильне – оточення завжди прагне боротися за те, аби Зверхник, Король чи Провідник – ніколи не перебував у вакуумі інформаційному та коконі самозаспокоєння, самозадоволення і почивання на лаврах.

Це – гнила свита так діє. Та, що погрязла в корупції і самопожиранні, й, змагаючись у лизоблюдстві та страху,  настільки не справляється зі своїми задачами, що прямо веде і себе, і свого «Першого», і всю націю – просто до катастрофи.

Що робити оточенню та як саме ці люди мають змінити «свій модус операнді», аби вивести Президента із влаштованого йому цугцванга, ми писали тут кілька днів тому.

Головне зрозуміти:

  1. Росія не переможе Україну, як про це торочить Арестович
  2. Ми маємо шанс перемогти Росію навіть – від оборони. Правильно організованої оборони. Навіть в межах 2024 р.
  3. Нам не бракує навіть грошей: у нас є величезні золото-валютні резерви
  4. Нам потрібні лише – технології від Заходу. Технології виробництва 120 мм мінометів та високоточних набоїв до них; автоматичних гранатометів для ближнього бою; якісних РЕБ; дронів-камікадзе (аналогів «Ланцетів), які б били на глибину 40-50 км, ну й дечого іншого, але головне:

НЕ дають грошей, хай дають – технології

Не дають зброї, хай дають – технології.

Не хочуть давати технології нам, хай дають – технології нашим сусідам, аби ми могли масово виробляти зброю там: вахтовим методом, у три зміни. Навіть за власні гроші.

  1. Ворог не такий страшний як здається. Немає чого ціпеніти і з переляку хватати 500 000 та гнати їх в бій. Перед цим треба включити голову:

Забрати паперову волокиту і совкову бюрократію у війську. Як мінімум, з передової.

 

Ввести автоматизацію управління процесами і просто викинути в утиль гори псевдо-управлінського канцелярського мотлоху.

 

Натомість ввести в війська – живе братерство та дух відповідальності.

 

Не знаєте як, запитайте у АЗОВА.

 

Методики підготовки новобранців, принципи бойової взаємодії та організації життя полку «АЗОВ» мають бути масштабовані на всі Сили Оборони та запроваджені як обов’язкові у першу чергу для Сухопутних військ.

 

Тоді ми побачимо, що ніяких 500 000 нам зараз, можливо, і не потрібно. А треба, швидше за все, щось зовсім інше, як каже, зокрема, Рустамзаде.

  1. І нарешті: треба буквально змусити Зеленського – перестати бути «білкою в колесі» і стати – Провідником. А для цього він має почати – відпочивати і думати. Слухати і задавати питання. Не боятися неприємних фактів. Чути всіх і приймати –  рішення. Так, як він вміє. Так, як це і має робити – Провідник.

До речі, й ту ікону від Мазураша… Її теж необхідно було б якось взяти і передати. Можливо, навіть, організувати їм окрему зустріч. Правда.

*АК -- авторська колонка

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень