«Порохоботи» мають відповісти за все!? Геращенко дала «отповідь» Найєму (ФОТО/ВІДЕО)

Вже готуються до виборів?

Мережа обговорює ФБ-допис Ірини Геращенко, в якому вона дає відсіч на закиди, що їх озвучив перед тим Масі Найем.

Матеріал Найема на «УП» можна прочитати ТУТ, а нижче ми подаємо допис Геращенко

НАЗУСТРІЧ ВИБОРАМ

Відкрила «УП» і читаю заголовок, що Петро Порошенко і «порохоботи» мають за все відповісти. За що цього разу?

""Українська правда" взяла відео-інтервю у Масі Найєма, опублікувавши ще й ключаві витяги з нього у вигляді окремого матеріалу

В 2014-2019 ми, як влада, відповідали за все. За трагедію Іловайська і Дебальцева , хоч навіть нинішні на 100% «свої» прокурори визнали, що у вбивстві українських військових винні виключно хуйло і його терористична армія. Сьогодні Україна чи не щодня несе втрати, рівні Іловайську, на жаль.

  • Ми відповідали за Мінські угоди, які дали нашим ЗСУ таку важливу тоді паузу окріпнути, переозброїтися і крок за кроком звільняти український Донбас.

  • Ми відповідали за звільнення полонених і звільнили тисячі. В гуманітарній групі на вимогу , в тому числі наших європейських партнерів, був Медведчук, але його не було в парламенті, і каналами тоді він не володів ( окрім 25% Плюсів). Шістка хуйло. Але чим це відрізняється від нинішнього використання Абрамовича, гаманця хуйло, якого залучили до перемовин по звільненню наших. Сам Зеленський якось говорив, що готовий розмовляти хоч з чортом , аби витягти героїв.

  • Ми відповідали за Свинарчука, й Порошенку в розпал виборчої кампанії одягли на голову, що Свинарчук контрабандою за завищеними цінами купував якісь деталі для нашої старої ще радянської техніки. Полторак і Муженко яйця по 17 грн слава Богу, не купували. Навпаки, вдалося ввести нову систему харчування в ЗСУ, нову форму і почати виробляти нову зброю.

  • Ми відповідали за свободу слова. Тому радянське УТ стало Суспільним і там йшли розслідування Бігуса і Ткача. Сьогодні там марафон і немає опозиції, але багато позаштатних радників і радниць ОП. За що живуть ці милі люди?

  • Ми відповідали за боротьбу з корупцією, тому створили антикорупційну інфраструктуру , а антикорупціонери щодня були в усіх ЗМІ. Сьогодні вони у владі і не дали жодного коментаря по Трубіцину, Сенниченку і ко.

  • Ми відповідали за демократію, тому в ВР опозиція почувалася голосно і вільно, очолювала комітети і з ранку до вечора виступала на каналі Рада, в країні проходили мітинги і протести , хоч війна тривала.

  • Ми відповідали за моряків в Керченській затоці і протистояли спробам хуйло обмежити роботу наших портів . Хоч сьогодні в нас немає ніякого мореплавства в Азовському регіоні. А справа проти Порошенка за пасквілем Портнова по морякам – не закрита!

  • Ми відповідали за інтерацію в ЄС і НАТО. Тому отримати безвіз, Угоду про асоціацію і внесли в Конституцію нашу стратегічну мету- членство в цих союзах. Сьогодні Арестович звинувачує Порошенка, що через НАТО почалася війна, а канал Рада розповідає, що це Зеленський в 14 підписав Асоціацію.

Скриншот з публікації на "УП", про яку пише Геращенко

Вже 4 роки ми в опозиції. Півтора роки важкої війни. Але судячи з новин, ми і досі відповідаємо за все.

Так, як проєвропейська опозиція і державники, ми відповідаємо за демократичний контроль над владою, навіть в умовах воєнного стану, за збереження мінімальних демократичних свобод. І ставимося до цього відповідально.

Владою запущена ефективна технологія дискредитації і знецінення Європейська Солідарність, єдиної парламентської партії, яка , окрім влади, залишається в українському політичному сегменті.

Ви теж помітили, що в певних шанованих волонтерів і ветеранів( я не ділю тих, хто пройшов фронт , за партійними прапорами), немає запитань до ОПЗЖ і Шуфрича, а також Баканова і ко. Вони ні за що не повинні нести відповідальність. Тільки Порошенко.

Мета брудної кампанії очевидна. Армія, мова, віра – єдиний ідеологічний фундамент, на якому сьогодні можливо в Україні будувати державу!

Й ті, хто будуть новими новими обличчями вже почали цей політичний шлях. Не з критики тих, хто роками знущався над фундаментом державності, а з «порохоботів», які дозволяють собі мати критичне мислення. Нині в Україні це злочин.

Колись технологи цієї страшної технології розколу країну понесуть за все відповідальність.

А сьогодні, шановна «УП», в ваших матеріалах так часто згадується Порошенко і його команда, що, мабуть, в рамках політичного плюралізму і демократії , прийшов час дати слово самому ПО чи його команді, де теж багато людей пройшли війну, були поранені та продовжують бити ворога, поки хтось вже цинічно включив режим «вибори»,

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень