Фіни – не терплять дегенератів та Корупції: допис розлітається в Мережі

5 пунктів для наслідування

Скандинавські країни відомі тим, що там загалом дуже низька корупція й дуже високий рівень солідарності.

Фіни стоять, ніби, трохи осторонь, але от який текст зараз набуває популярності в Мережі:

Фінляндія: про Корупцію

  1. У фінів немає тяги до розкоші. Розкіш – це середньовічна східна розвага для дегенератів. «Какати» в золотий унітаз може тільки дегенерат.
  2. Фіни знають, що збагачення своєї сім’ї за рахунок інших представників свого народу – це ненависть до свого народу. Так поводяться тільки виродки.
  3. Фіни ясно розуміють, що так званий «розпил» бюджетних (тобто народних) коштів – це ненависть до своїх дітей та онуків, яким таки доведеться їздити по цих дорогах і вчитися в цих школах. Ненавидіти своїх дітей і онуків може тільки виродок.
  4. Фіни впевнені, що злодій – завжди боягуз. Він живе в страху викриття і справедливої ​​відплати. Така людина не може бути вільною. Така людина вигнанець від народу.
  5. Фіни переконані, що «влаштовувати» своїх дітей – це сильно шкодити їм. Якщо людина не змогла досягти всього сама, навіть, якщо законно отримає все у спадок, то без належної освіти та власної історії успіхів – їй буде дуже погано. Закладати проблеми на майбутнє своїх дітей може тільки дурень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень