Євген Донцов про ТОВ «Верес», своє звільнення та феномен Ісландії

Екс-гендиректор «Вереса» розповів в студії Радіо Трек про причини свого звільнення, як відрізняються футболісти Ісландії та Рівного і чому «Верес» переріс у ТОВ

Нещодавно стало відомо про те, що свою посаду генерального директора ТОВ «Верес» покидає Євген Донцов. Нині питання кандидата на це місце залишається відкритим. Сам Євген розповів, що своє крісло залишає заради того, щоб повністю присвятити себе бізнесу. Ця ідея з’явилася в нього давно і сюрпризом це стало лише для громадськості.

Десь на початку року я прийняв для себе рішення, що доведу до кінця сезон і залишу клуб.

Також привідкрив екс-гендиректор і завісу «закулісного життя» НК «Верес». Не так давно народний клуб переріс у товариство з обмеженою відповідальністю. Євген розповідає, що це був вимушений крок керівництва. Адже, згідно з законодавством, брати участь у професійному спорті громадські організації не можуть.

Тому наша громадська спілка мала зареєструвати якесь чи акціонерне товариство чи товариство з обмеженою відповідальністю. І було прийняте рішення співпраці з «Лімо».

Серед інших цікавих речей в своєму інтерв’ю Євген Донцов провів цікаву аналогію між станом футболу в Ісландії та Рівному. Головним показником для порівняння стала майже рівна кількість населення: 250 000 людей в Рівному та 300 000 в Ісландії. При цьому Ісландія займає досить успішне місце в європейському професійному футболі.

Але давайте не забувати, що за останні 16 років вони побудували 6 великих спортзалів та 17 штучних полів.

Що на це може відповісти Рівне – слухайте в інтерв’ю Євгена Донцова на Радіо Трек.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень