Все для забудовників: у громади Рівного вкрали зелений газон та шмат тротуару? (ФОТО)

Активні мешканці вказують на непорядок

Микита Ант – відомий фото-літописець Рівного завжди, крім неординарних світлин, звертав увагу й на проблемні ситуації в нашому місті.

Днями у групі «Наше Рівне» він опублікував фото споруди на згині вулиці Набережної – навпроти Обласного архіву та неподалік футбольного стадіону ДЮСШ над Устею.

Це вже рекреаційна зона, і пригадується, що колись, при видачі дозвільних документів, будівля, подана на світлині, заявлялася як «Спортивно-оздоровчий комплекс».

Нині ж ця споруда виглядає як звичайний офісний центр. Однак, проблема ще й в іншому.

Як пише Mykyta Ant:

А що, так можна було?...

 

Біля цієї новобудови нещодавно поклали плитку, але при цьому повністю ліквідували пішохідну доріжку і зелену роздільну зону!

 

Плитка покладена впритул до проїжджої частини і фактично там створили стоянку для машин. Тепер пішоходам треба йти через стоянку маневруючи між машинами... Хіба це правильно?

 

Мабуть треба змусити забудовників виокремити пішохідну доріжку і забезпечити відсутність машин на ній. Це територія міста і належить мешканцям-пішоходам! А її чомусь безсоромно загарбали...

Цікаво, що коли "Спортивно-оздоровчий комплекс" на Набержній лише починали зводити, то його обіцяли зробити двоповерховим і з газоном

Під цим дописом розгорнулася дискусія.

Дехто стверджує, що «Ніхто не грабував місто так, як нинішня команда», дехто звертається до міського голови з вимогою прокоментувати, нашу ж увагу привернув коментар Сергія Виткалова:

Все для забудовників...

 

Здається скоро в нашому місті, будуть відсутні не лише зупинки))) а й будь який, вільний клаптик землі...

 

Шкода, що деякі профільні земельні структури, лише створюють видимість роботи ... і надають відповідь «... Будинок введений в експлуатацію, тому ми вже не маємо важелів впливу на забудовника».

 

Так одноосібний житловий будинок по вул. Дачна, 44, раптом стає багатоквартирним будинком на 8 квартир. Хоча папери готувалися під житловий одноосібний.

 

То дрібниці, що забудовник за час будування будинку змінив 3 паспорти та отримав містобудівні умови, не виконавши усунення приписів. Хоча на камеру акцентував, що будую, одноосібний для себе, це індивідуальний....

Так виглядав газон та пішохідна зона до зведення "Оздоровчого об'єкту"

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень