Український літак над Тегераном збила ракета самого ж Ірану? (6 ФОТО)

Секрет «чорного ящика» (AK)

Іран не передасть компанії Вoeing чорний ящик літака, який розбився 8 січня.

Про це повідомляє Reuters, посилаючись на заяву голови організації цивільної авіації Тегерана Алі Абедзаде.

Він також зазначив, що на даний момент невідомо, в яку країну Іран відправить ящик, щоб можна було проаналізувати його дані.

Зауважимо, що посольство України в Ісламській Республіці Іран видалило зі своєї заяви з приводу катастрофи літака Boeing-737 абзац, в якому в якості пріоритетної версії вказувалися технічні причини.

Так, спочатку посольство оприлюднило коментар, в якому вказувалося, що версії теракту і ракетної атаки не розглядаються.

 

Згодом коментар зник із сайту посольства, а через деякий час знову з’явився, але вже в видозміненому вигляді.

У диппредставництві тепер вказують, що причини катастрофи ще з’ясовуються, а будь-які заяви з цього приводу є неофіційними.

Нагадаємо, незадовго після зльоту з Тегерана (Іран) літак української компанії МАУ, Boeing 737, зазнав аварії. На борту, за попередньою інформацією, було 177 осіб. Ніхто не вижив.

За попередньою інформацією, на борту Boeing-737, який розбився в Ірані, перебували 11 українців: двоє пасажирів і 9 членів екіпажу.

Багато коментаторів з самого початку висувають версію «випадкової ракетної атаки» іранських ППО, які в цей момент знаходилися в стані підвищеної бойової готовності і, теоретично, могли сприйняти український Вoeing за «ворожу ціль».

Щонайменше, відмова допускати саму компанію «Вoeing» до розслідування в цій ситуації виглядає досить дивною і викликає підозри.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень