«Убивалка не виросла»: експрем’єр Ізраїлю вирішив хайпонути на «харошому Путіні»

Що варто розуміти

Колишній прем'єр-міністр Ізраїлю Нафталі Бенет раптом захотів привернути увагу за рахунок України, якій він допомагав, прямо скажемо, не надто сильно.

Бенет вирішив розказати, як він зустрічався з Путіним на початку березня 2022 року, коли, за його словами, на прохання президента України Володимира Зеленського він намагався організувати переговори про припинення війни.

Як повідомляє Іsraelinfo, відповідні заяви Беннет наробив в інтерв'ю Хадашот 12. Мовляв, під час зустрічі у Москві 5 березня 2022 року, російський диктатор особисто пообіцяв йому не вбивати Зеленського.

«Під час зустрічі путін пішов на дві великі поступки. Він відмовився від демілітаризації, денацифікації України та усунення Зеленського.

 

Це найцінніше - життя лідера. Я знав, що Зеленському в бункері загрожує небезпека, і що вони не знали його місцезнаходження.

 

У якийсь момент я сказав путіну: «Слухай, а як щодо цієї історії? Ти збираєшся його вбивати?». І він сказав: «Я не буду вбивати Зеленського», - розповів Бенет.

Нафталі Беннет під час інтерв'ю ЗМІ несподівано розповів про "обіцянки" Путіна

Експрем'єр Ізраїлю додав, що по дорозі з Кремля в аеропорт, він зателефонував Зеленському та сказав, що путін не збирається його вбивати.

«Він запитав мене: «Ти впевнений?» Я відповів йому: «100 відсотків, він вас не вб'є».

 

Через дві години Зеленський піднявся в кабінет і зняв відео, на якому сказав: «Я не боюся», - розповів Беннет.

Брєд Бенннета

Зі слів Беннета виходить, що Зеленський не боявся, бо знав про обіцянку Путіна.

Це чистої води маніпуляція, бо Путін пообіцяв не вбивати Зеленського, якщо той складе зброю і віддасть наказ військам не чинити опору армії РФ.

Натомість Зеленський своїм відео буквально кидає виклик Путіну і каже, що буде стояти до кінця.

 

Судіть самі

Насправді, відомо, що десятки російських ДРГ було знищено на підступах до Офісу Президента України і, якби Ерефія могла, то вже давно вбила б Зеленського.

Можна припустити навіть, що такі спроби не припиняються.

Але ...

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень